HCL.HR

HCL podcast: Komentiramo Aliens: Fireteam i odgodu Need For Speeda (21:00)

Zoran Žalac 05.03.2021.   •   5 komentara


Redakcija HCL portala zasjeda kako bi prokomentirala protekli gamerski tjedan i najvažnija događanja u svijetu videoigara.

Večeras u 21:00 pozivamo vas da nam se pridružite u komentiranju gamerskih događaja koji su obilježili protekli tjedan. U našem podcastu koji će biti emitiran uživo redakcija HCL-a u sastavu Žalac, Osrečak, Ćurić, Fikter i Zorić za vas će komentirati najvažnije vijesti iz gaminga. Pričat ćemo o novonajavljenoj igri Aliens: Fireteam, skorašnjem predstavljanju Elden Ringa, odgodi nove Need for Speed igre te glasinama o Nintendo Switch Pro modelu. Popratite nas ovdje i na YouTubeu te sudjelujte u raspravi.

P.S. Odgovor na ovotjedno pitanje “Gdje je Igor” glasi: farba ogradu. U devet navečer? A ima dobru rasvjetu!

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • kebbab

    05.03.2021 - 19:08

    Dajte si malo više vremena odvojiti, posebno za najavljenu igru Aliens Fireteam, s obzirom na to da smo ubrzo dobili gameplay. Mislim da je igra bolja nego što je prikazano u većini komentara ispod članka. Mnogi od tih što su komentirali nisu ni pogledali video u članku. Zanima me što vi mislite o prikazanom gameplayu, kako vam se čini? Jer koliko znam se Alien igre nikad do sad nisu igrale iz trećeg lica.

    • Strange Man

      @kebbab, 05.03.2021 - 20:17

      Da i ja mislim da je ovo prva Alien igra u trećem licu. Sviđa mi se atmosfera, podsjeća me onako vizualno malo na Alien: Isolationa koji mi je bio pun pogodak. Ne sjećam se kad me je igra cijelo vrijeme držala toliko nemirnog i u strahu kada sam je prvi puta igrao.

    • Darac83

      @Strange Man, 05.03.2021 - 22:58

      Ma nek fakofira, pogotovo s njihovim sejv gejm konzolama… 😭 Fenomenalna igra, htio sam odustat 500 puta, al nisam…

    • Darac83

      @kebbab, 05.03.2021 - 22:56

      Pfff, Amiga 500, Alien Breed… 😜

  • culinap

    06.03.2021 - 13:22

    Trebo je uletiti Stjepan u raspravu izmedu Filipa i Zorana , ma meni su oboje “okej”. Inace super ste ekipa pogotovo sto je ubačena jedan ženski član već nekoliko puta a ne samo momci. Filipe drži se do 5-6 miseca pa ćes sve njima to skupo naplatit 🙂 XD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?