HCL.HR

Oznaka: HCL podcast

HCL VideoHCL podcast: Komentiramo nove grafičke, krađu GTA 6, Iron Mana i druge teme (live u 21:00)

Zoran Žalac prije 1 dan

Redakcija HCL-a zasjeda kako bi prokomentirala nedavna događanja i vijesti iz svijeta gaminga: najavu novih grafičkih kartica iz serije RTX 4000, novu Iron Man igru i nestvarni nogomet koji donosi FIFA 23.

HCL VideoHCL PODCAST: Komentiramo prve GTA 6 informacije

Igor Belan 02.08.2022.

Nakon što smo pisali o njima, sjeli smo za mikrofone da malo i dublje prokomentiramo te najnovije i najpouzdanije GTA 6 tračeve do sada. Uživajte u skoro sat vremena Grand Theft Trabunjanja u režiji Žalac, Zorić i Belan pa javite kako se vama sve to čini.

HCL VideoHCL podcast: Što je potrebno God of War: Ragnaroku da bi bio igra godine (pokraj Elden Ringa)?

Zoran Žalac 08.07.2022.

Redakcija HCL-a zasjeda kako bi prokomentirala nedavna događanja i vijesti iz svijeta gaminga: najavu izlaska God of War Ragnaroka te vrlo sumnjivu pojavu konzole za blockchain igre.

HCL VideoHCL podcast: Komentiramo Starfield, The Last of Us Part I i druge gaming teme (live od 21:00)

Zoran Žalac 17.06.2022.

Redakcija HCL-a zasjeda kako bi prokomentirala nedavna događanja i vijesti iz svijeta gaminga: premijerni prikaz Starfielda, The Last of Us Part 1 remake i pomalo kompliciranu budućnost Final Fantasyja.

HCL VideoHCL PODCAST: Kada stižu PRAVE next-gen igre?

Igor Belan 25.05.2022.

Next-gen gaming je tu, ali imamo onaj poznati osjećaj da još ništa nismo vidjeli. Kada stižu te igre budućnosti i što bismo u njima mogli i htjeli vidjeti? Sjeli smo malo za mikrofone i popričali o svemu tome u posebnom izdanju HCL Podcasta, ovaj put s čak tri mušketira.

HCL VideoHCL podcast: Slavimo 17. rođendan HCL portala (live od 20:00)

Zoran Žalac 21.05.2022.

HCL portal obilježava svoj 17. rođendan  i u toj rijetkoj prigodi redakcija će se okupiti kako bi prokomentirala kako se gaming mijenjao zadnjih sedamnaest godina otkako pratimo igre.

HCL VideoHCL podcast: Koje su najbolje pucačine svih vremena? (live od 21:00)

Zoran Žalac 29.04.2022.

Na HCL Discord serveru u tijeku je izbor 50 najboljih FPS igara svih vremena, a tim povodom redakcija komentira moguće ishode, svoje nominacije i stavove što to čini kvalitetnu pucačinu iz prvog lica.

HCL VideoHCL podcast: Ubacit će nam reklame u igre?! (live od 21:00)

Zoran Žalac 22.04.2022.

Redakcija HCL-a zasjeda kako bi prokomentirala nedavna događanja u svijetu gaminga, u prvom redu glasinu da bi PlayStation i Xbox mogli ubaciti reklame u neke igre.

HCL VideoHCL podcast: Max Payne remake je čudo nenadano (live od 21:00)

Zoran Žalac 09.04.2022.

Redakcija HCL-a zasjeda kako bi prokomentirala nedavna događanja u svijetu gaminga – najavu novog Tomb Raidera, povratak Monkey Islanda te neočekivanu preradu Max Payne igara.

HCL VideoHCL podcast: Je li novi PS Plus stvarno “extra” ili nema šanse kraj Game Passa? (live od 21:00)

Zoran Žalac 01.04.2022.

Redakcija HCL-a zasjeda kako bi prokomentirala nedavna događanja u svijetu gaminga – predstavljanje dodatnih opcija PS plus pretplate te otkazivanje ovogodišnjeg E3 sajma.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?