HCL.HR

Oznaka: HCL podcast

HCL VideoHCL PODCAST: Igrali smo The Division 2 u Parizu, propao nam plafon u hotelu

Igor Belan 06.02.2019.

Naš Zoran otišao je skroz do Pariza da isproba The Division 2 u društvu youtubera i streamera iz cijele regije, a što mu se na putu dogodilo i kako mu se igra svidjela poslušajte uz pola sata čistog gameplaya.

HCL VideoHCL PODCAST: Igrali smo prekrasni Spider-Man za PS4, hoće li biti smeće ili neće?

Igor Belan 02.08.2018.

Otišli smo u Prag kako bismo mjesec dana prije izlaska proletjeli virtualnim New Yorkom u igri Marvel’s Spider-Man za PS4. Borba je akrobatska, grafika je prekrasna, a za sve više od toga pogledajte podcast!

HCL VideoHCL PODCAST: Otkrivamo hoće li Assassin’s Creed Odyssey biti smeće ili neće!

Igor Belan 14.07.2018.

Zoran je nedavno imao priliku isprobati novi Assassin’s Creed naslov koji izlazi kasnije ove godine i odvija se u Grčkoj. Imamo ekskluzivne snimke gameplaya i turbo-interesantne komentare u novom podcastu samo o tome!

HCL VideoHCL PODCAST: Hoće li Call of Duty: Black Ops 4 biti smeće ili neće?

Igor Belan 02.06.2018.

Call of Duty: Black Ops 4 napada Fortnite i PUBG s battle royale modom Blackout, nema singleplayer i izlazi ranije nego ikada, a što mi mislimo o svemu tome saznajte u novoj “Smeće ili neće” epizodi HCL podcasta.

HCL VideoHCL PODCAST: Hoće li Battlefield 5 biti smeće ili neće?

Igor Belan 25.05.2018.

U novoj epizodi “Smeće ili neće” podcasta ulovili smo se priče o Battlefieldu V pa poslušajte što znamo o igri za sada i kako nam se sve to čini.

HCL VideoHCL PODCAST: Hoće li Far Cry 5 biti smeće ili neće?

Igor Belan 13.03.2018.

Kroz posljednja četiri mjeseca naše uredništvo provelo je šest sati uz Far Cry 5 pa u novom podcastu raspravljamo o svemu novome što donosi i koje novosti su nam se činile najzabavnijima.

HCL VideoHCL PODCAST: Koje igre će najaviti na E3 sajmu?

Igor Belan 09.06.2017.

U rezurektiranom HCL podcastu kolega Zoran i ja gotovo 50 minuta pričamo o kukuruznoj krupici, Euroviziji i igrama čije grandiozne trailere i gameplay videe očekujemo vidjeti na ovogodišnjem E3 sajmu. Pridružite nam se!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?