HCL.HR

Igramo Five Nights at Freddy’s: Security Breach (EP3): Zapeo u labirintu, a iza mene monstrum

Igor Belan 19.12.2021.   •   2 komentara


Čudne stvari događaju se u Pizzaplexu, to sam već znao, ali da će me u nekakvom dječjem labirintu ganjat robotički monstrum koji ne voli svjetlo? E to nisam. Ali eto, upravo to se dogodilo… i bilo je napeto.

Komentari (2)

 • XLBanana

  19.12.2021 - 20:29

  Treći klip iz iste igre za redom. Nekome se svidela igra 😀

 • Bijeli stakor

  20.12.2021 - 14:53

  Fnaf priča je kompleksna a po redu ide:Fnaf 4,Fnaf 1, Fnaf 2,Fnaf 3, Fnaf Sister Location, Fnaf 6.
  Restoran u kojem su djeca slavila rođendane i roboti ih posluživali pizzom i pjevali, po noći bi ludovali po restoranu jer su u njima(u jedinici koja je iza četvrtice). Djete vlasnika ima brata koji ga gnjavi i straši. Na rođendanu djeteta stariji ga brat gnjavi s i hvata s prijateljima i oni(prijatelji i brat) imaju maske Freddyja, Chiche, Bonnia i Foxya.
  Zezaju se noseći malog i kažu Golden Freddy ti želi dati pusu koji je u prvom restoranu u kojem se ne odvija radnja robot i s njim Sprint Trap. Malom se smrska glava tako što prijatelji nabiju mu glavu u raširena usta Freddya, a on kako pjeva tako smrska glavu željeznom čeljusti. Restoran se prodaje, a mali halucinira u snu robote. Stari roboti idu u šupu a novi dolaze koji su Freddy, Chicka, Bonnie, Foxy. Novi je vlasnik manijak koji ubija djecu. Duše djece zarobljava lutka Pupet u robote koji ožive noću i žele te ubit. roboti se pokvre i kupe nove iste takve samo modernije idalje s dušama unutra. Duše traže osvetu i love ubojicu Purple Guya koji pobjegne u šupu i sakrije se u Sprint Trapa koji oživi i kako mu ime navodi on je zamka koja ga probode i ubije zatim zapaljije restoran i ide trica gdje čuvaš zapaljeni restoran pa petica koja je još teža za objasnit ali ovo je ono glavno za priču

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?