HCL.HR

Oznaka: Strašne igre

HCL VideoIgramo Deluded Mind – novi PC horor u kojem si oteti i drogirani FBI agent

Igor Belan 05.07.2018.

Pogledajte kako je prošao moj prvi pogled u novi horor na Steamu zvan Deluded Mind, igru u kojoj kao FBI agent proživljavate razne strahote pod utjecajem halucinogenih droga.

Stazom ludila nove Call of Cthulhu igre koračat ćemo ove jeseni

Petra Rukav 04.07.2018.

Nakon duge četiri godine, Cyanideov Call of Cthulhu u formatu klasičnog pen-and-paper RPG-a napokon je spreman isprepadati nas do smrti.

Gadne stvari događat će se u novoj Call of Cthulhu igri

Zoran Žalac 14.06.2018.

Privatnog detektiva Edwarda Piercea u novoj Call of Cthulhu igri ne čeka vedra budućnost, a na nama je da to pokušamo promijeniti.

Jigsaw se pridružuje pokolju u Dead by Daylight

Petra Rukav 18.01.2018.

Krvavoj igri mačke i miša za pet igrača uskoro se pridružuje glavni zlikovac poznate američke filmske franšize Saw iliti Slagalica strave. Želite li igrati igru?

Ludilo zvano Layers of Fear: Legacy širi se na Nintendo Switch

Petra Rukav 18.09.2017.

Poljski developer Bloober Team i izdavač Aspyr Media najavili su da će njihov psihološki horor Layers of Fear uskoro stići na Nintendo Switch konzolu kao Layers of Fear: Legacy.

RecenzijaOutlast 2

Zoran Žalac 24.04.2017.

Na stol smo stavili svijeću i bocu svete vodice, oko vrata krunicu, na zid raspelo i sliku pape Franje. Izašli smo iz Outlasta 2 živi i zdravi, te malo frustrirani.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP8): IZAŠAO SAM VAN!

Igor Belan 01.02.2017.

Nakon okrutnog cliffhangera iz prošle epizode odmah nastavljamo serijal s videom u kojem otkrivamo što se dogodi kad izađete iz jezive kuće s početka igre.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP7): OBRIŠI SE JACK, MRTAV SI

Igor Belan 31.01.2017.

Mislio sam ovu epizodu nazvati i ‘Jack je mrtav, živio Jack’, ali ovaj naslov mi je malo draži. Bilo kako bilo, pogledajte kako je izgledao posljednji pozdrav Ethana i Jacka, inače najboljih prijatelja.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP6): MOJ PIŠTOLJ JE PRESLAB ZA OVO

Igor Belan 30.01.2017.

Daljnjim istraživanjem zloglasne kuće u Resident Evilu 7 pronalazimo neke tajne hodnike kojima nitko nikada ne bi trebao kročiti. Ne idite u podrum!

Resident Evil 7 smo već svekupuno igrali oko sedamsto godina

Juraj Bevandić 29.01.2017.

Novi Resident Evil ima zgodnu stranicu koja statistički prati sve igrače i sa koje možemo izvući neke zanimljive i zabavne brojke, ali i naučiti nešto novo.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP5): MOJA NAJBOLJA PRIJATELJICA

Igor Belan 29.01.2017.

Još nisam izašao iz kuće strave Resident Evila 7, ali upoznao sam se s jednim divnim ženskim bićencem čistih zubi i još čišćih namjera. Ime joj je Margarita.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP4): UDRI JAČE MANIJAČE

Igor Belan 28.01.2017.

Naš dobar prijatelj Jack iz prošle epizode pomaže nam umrijeti i u ovoj, ali ovaj put pokušava na sjajne nove načine koji nisu nimalo odvratni ni nerealni. Divna igra!

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 (EP3): MOJ NOVI PRIJATELJ IMA OŠTRU LOPATU

Igor Belan 27.01.2017.

U trećoj epizodi prelaženja jezivog Resident Evila 7 susrećemo neke vrlo drage ljude, od kojih jedan ima iznimno oštru lopatu. Kakva prekrasna igra!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?