HCL.HR

Igramo Konu #5: Pronašli smo Flare Gun

Igor Belan 01.04.2016.   •   2 komentara


Nakon mnogo truda da izvučemo jedan ključić iz jedne rupe, pronašli smo pištolj koji nismo stigli ni upotrijebiti. Zašto? Jer je Kona gotova.

Ovo je vjerojatno naš najzanimljiviji video iz Kone do sada, ali ujedno i naš posljednji video o toj igri. Barem za sad. Zašto? Jer smo, čini se, vidjeli više-manje sve što Kona ima za ponuditi u ovom stadiju Early Accesa. Vratit ćemo joj se s vremenom, ali za sada pogledajte kako smo se dočepali Flare Guna i pronašli jednu gospođu kojoj nije dobro.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Naruto

    01.04.2016 - 21:22

    Fora mali serijal, definitivno mi se sviđa što sam do sada vidio. Mala zamjerka tebi Igore jer nisi pogledao u zid ispod stepenica da vidimo što je to Gilles imao za ucjenu Hamiltona. Izgleda da ću morati čekati da završe igru :(. Sve u svemu dobar serijali i definitivno je igra po meni na dobrom tragu da bude zanimljiva.

  • departed1983

    03.04.2016 - 16:41

    Svidja mi se igra ali me zabrinjava sto je EA i sto steam spy pokazuje da ju je kupilo manje od 3k ljudi, a skoro niko od jacih sajtova i streamera nije propratio igru. Nekako imam osjecaj da ce developeri odustati od razvoja igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?