HCL.HR

Oznaka: Snijeg

Igra preživljavanja Fade to Silence spušta temperaturu ispod ništice

Zoran Žalac 08.12.2017.

Još ove zime stiže nam zimska avantura preživljavanja u igri Fade to Silence koja donosi neke zanimljive ideje u survival žanr.

Sutra kreće put do zimske olimpijade u Steepu

Zoran Žalac 27.11.2017.

Ubisoftova igra zimskih sportova idućeg će mjeseca dobiti olimpijsku ekspanziju, a istu ćemo moći isprobati u otvorenoj beti već od sutra.

HCL VideoIgramo Konu (EP6): Dobio je što je tražio!

Igor Belan 10.04.2017.

Stari pijanac s puškom dobio je što je tražio u novoj epizodi našeg prelaženja detektivske avanture Kona, a nakon starca otišli smo istraživati neke potpuno nove, misteriozne prostore.

HCL VideoIgramo Konu (EP2): Čovjek smrznut u ledu

Igor Belan 20.03.2017.

Detektiv Igor nastavlja istraživati ledeno hladni sjever Kanade u igri Kona samo da bi mu se slučaj zakomplicirao naizgled nadnaravnim događajima.

HCL VideoBesplatne božićne igre #1: Postao sam kralj grudanja u SnowFight.io

Igor Belan 24.12.2016.

Muliplayer grudanje. Dvije riječi koje najbolje opisuju ovu igru božićne tematike. Kralj grudanja. Dvije riječi koje najbolje opisuju mene dok je igram.

Snježne radosti zamele The Witcher 3

Juraj Bevandić 20.12.2016.

Blagdansko raspoloženje možete ispoštovati i bez napuštanja svoje kuće, pogotovo s ovim jednostavnim modom koji The Witcher 3 presvlači snježnim pokrivačem.

RecenzijaSteep

Juraj Bevandić 15.12.2016.

Steep je trenutno najbolja simulacija ekstremnih zimskih sportova ove generacije, a daleko najbolje simulira ekstremnu dosadu i blažu nekompetenciju.

HCL VideoIgramo Steep: lomimo kosti, osvajamo medalje i komentiramo igru

Igor Belan 03.12.2016.

Steep je vani u konačnom izdanju, a mi smo se odmah bacili na istraživanje goleme planine i traženje onog savršenog spusta za slomiti nogu, skije, snowboard i glavu. Evo kakvi su naši prvi dojmovi.

HCL VideoPogledajte kako ekstremno surfamo po planini u Steepu

Igor Belan 11.11.2016.

Zaigrali smo betu Steepa, nove sniježne igre iz Ubisofta u kojoj istražujete golemu planinu i radite sulude trikove sa skijama, snowboardom i wingsuitom. Pogledajte kako izgleda PC verzija u 60 FPS-a.

HCL VideoIgrali smo STEEP – snowboard, skije i wingsuit ludosti

Igor Belan 30.08.2016.

Ubisoft nas je ugurao u malu prostoriju unutar svog Gamescom štanda kako bismo ekskluzivno isprobali i posnimili Steep, njihov novi IP o ludorijama na snijegu. Evo prvih dojmova uz 15 minuta gameplaya.

HCL VideoIgramo Konu #5: Pronašli smo Flare Gun

Igor Belan 01.04.2016.

Nakon mnogo truda da izvučemo jedan ključić iz jedne rupe, pronašli smo pištolj koji nismo stigli ni upotrijebiti. Zašto? Jer je Kona gotova.

HCL VideoIgramo Konu #4: Pronašli smo ključ!

Igor Belan 27.03.2016.

Nije to mala stvar – pronaći jedan sitan ključić u snijegom okovanoj divljini kanadskog sjevera. Pogledajte o kakvom ključu se radi i što točno otključava u novoj epizodi našeg odigravanja avanturističke igre Kona.

HCL VideoIgramo Konu #3: vukovi napadaju

Igor Belan 24.03.2016.

Snijeg svud pada, ali zvona ne zove. Zapravo jedina živa bića na koja smo dosad naletjeli u Koni su vukovi, a u ovoj epizodu nisu nas se prepali i pobjegli u šumu kao u prijašnoj.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?