HCL.HR

Igramo Super Mario Odyssey (EP13): Ganja me ogromni metak

Igor Belan 03.01.2018.   •   6 komentara


Iako su zloglasni Bowser i oteta mi princeza Peach sve bliže i bliže, Nintendo nas nastavlja trollati s novim levelima prije velikog finalnog obračuna.

Označeno sa:

Komentari (6)

  • DenY007

    03.01.2018 - 19:50

    haha super su im ovi leveli, i kad si veeliki metak:D

    nego Igore, jel’ moguće da još od pred Božićne blagdane nisi vidio moje pitanje ovdje pod EP11?, još uvijek je najdonja poruka, iako mislim da sam za sada odustao od onog paketa, al’ opet, da se zna kad nema na netu više ništa o tome (rađe sam odlučioa, ako ću i kad ću, uzeti ju na 2 il’ 4 rate, po mogućnostima)

    i svima sve najbolje u novoj 2018. i ovim putem:)

    • Igor Belan

      @DenY007, 03.01.2018 - 23:01

      Nisam ti vidio prijašnji komentar, sorry. Sad vidim da si pitao isplati li se uzeti Switch jer se bojiš onih nekih problema s konzolom o kojima se pričalo po izlasku konzole. Ukratko – ti videi koji prikazuju da konzola ima brdo problema su obmanjujući i neistiniti. Konzola nema ni blizu toliko problema, dapače – sve radi sasvim uredno, a ono što si vidio u tim videima ili čitao po forumima su ili rijetki slučajevi (kakvih ima kod svakog uređaja, ne samo konzola) ili ljudi koji ne znaju o čemu pričaju. Ukratko, konzole biraj po igrama koje su za tu konzolu ekskluzivne, a koje su tebi najzanimljivije. Ako ti je Mario nešto što želiš igrati više od Uncharteda, uzmi Switch slobodno. Iako je manje od godinu dana vani – ima već lijepu kolekciju ekskluziva uz koju ćeš izgubit brdo vremena 🙂 Ali imaj na umu da nema baš puno multiplatformskih igara, a takve su često najpopularnije.

    • DenY007

      @Igor Belan, 05.01.2018 - 10:18

      ok, puno hvala na odgovoru, ali rekao bi da se i u vašim prvim Switch videima ili tekstovima o tim problemima reklo, zato i na vašem portalu pitam, al’ ok, još bolje da i nema:).
      Da, prvenstveno me takve ‘nintendolike’ igre(ice) zanimaju, nekako brzo izgubim zanimanje, u pocačinama i sl., a onda pak ne mogu da se ne okrenem cheatima/trainerima pa.., pokvari svu draž, osim ako samo olakšaš s oružjem i oklopom a lakše prijeđeš.
      Uglavnom razmislim još..

  • Brinko

    03.01.2018 - 23:24

    Trebao si postati crv pa time se ispružiti oko te ograde

    • Igor Belan

      @Brinko, 04.01.2018 - 18:13

      A takooo, ima smisla. Nisam u panici zbog mogućnosti padanja u lavu ni razmišljao o bacanju kape 🙂

    • Brinko

      @Igor Belan, 04.01.2018 - 22:25

      evo mali spoiler morat ćeš nakon boss fighta negdje bacit kapu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?