HCL.HR

Istraživački MMO Worlds Adrift uskoro će uploviti u Early Access

Zoran Žalac 11.05.2018.   •   2 komentara   •   Trailer


Svijet je raspuknut i razbacan po nebu u igri zvanoj Worlds Adrift, čak i po ulasku u early access fazu nakon perioda pre-early accessa.

Worlds Adrift je jedna od onih igara koja obećava brda i doline na neviđenoj skali, no proći će još dosta vremena dok to dostavi u upotpunjenom izdanju. Naime, igra je prošle godine lansirana na Steamu, ali u takozvanom pre-early accessu, a sada će, 17. 05. službeno krenuti u early access program.

Developeri ju nazivaju prvim community-crafted MMO naslovom, a činjenično je jedna od prvih igara koje koriste SpatialOS platformu zaduženu za masivne simulacije virtualnih svjetova. Na konkretnom primjeru ove igre to znači istraživanje velikih, nadamo se ne i ispraznih mapa na kojima igrači mogu graditi baze i natjecati se za resurse.

Jedna od glavnih specifičnosti igre svakako je agilnost kretanja nalik onoj iz Just Cause igara. Igraču je dostupna kuka koja dobro dođe tijekom zračnih bitki, kao i praktičan wingsuit. Kako bi to sve trebalo izgledati u praksi, pogledajte u sljedećem videu.

Komentari (2)

  • funky0308

    12.05.2018 - 09:45

    Dakke, eto i pre eary access termina u upotrebi (nisam znao da imamo i to), sad u miru mogu umrijeti. Pre eary access? A da mi pare damo developerima pod jastuk, kad se rode? Meni se cini kao najpostenija ideja. Boze sacuvaj. Ideja ove igre zapravo i nije losa, nije ni nova, samo je modernija. Ja ovako nesto ne igram, probao jesam jednom – dva puta, bilo ja slicnih igara (samo bez graple guna i wingsuita) ali niti imam vremena voditi jos jedan zivot uz ovoga (ipak u HR zivimo, imamo mi borbu za resurse svaki dan 🙂 ) niti imam volje za takve igre.

  • l)oolvl

    13.05.2018 - 11:29

    pre-early access, što je sljedeće ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?