HCL.HR

Oznaka: Igre u svemiru

U zadnjem videu za The Callisto Protocol situacija ide iz loše u još goru

Zoran Žalac 18.11.2022.

Horor avantura The Callisto Protocol spremna je za izlazak. Uz pjesmu Lost Again u izvedbi Kings Elliota prikazan je čitav niz napetih prizora iz same igre koji dokazuju da glavnom liku neće biti lako.

Kerbal Space Program 2 napokon je dobio datum izlaska.. za early access

Zoran Žalac 22.10.2022.

Kerbal Space Program 2 napokon se bliži izlasku nakon višestrukih odgoda, ali samo na PC platformi u early access fazi, gdje će koštati 50 eura.

RecenzijaScorn

Dominik Vadas 18.10.2022.

Nakon dugo iščekivanja konačno smo dočekali srpski atmosferični horor naslov Scorn. Već od najranijih prikaza bilo je jasno kako će igrin svijet biti prava vizualna poslastica, no kako je Scorn pristupio ostalim elementima?

Nova Star Trek igra odgođena je za 2023. da bi živjela duže i bila prosperitetna

Zoran Žalac 14.10.2022.

Razvojni tim Dramatic Labs odlučio je odgoditi planirani izlazak avanture Star Trek Resurgence, kako kažu – iz ljubavi i poštovanja prema Star Trek franšizi.

HCL VideoPrisjetio sam se legendarnog Dead Spacea, izgleda dobro i nakon 14 godina

Igor Belan 13.10.2022.

Dead Space danas slavi 14. rođendan pa se tim povodom vraćamo malo na USG Isshimuru odrezati udove nekim čudovištima. Sve to ususret skorom izlasku remakea i spiritualnog nasljednika. Kakvo vrijeme za biti fan Dead Spacea!

U Starfieldu ćemo morati točiti gorivo

Zoran Žalac 13.10.2022.

Todd Howard je otkrio nekoliko novih detalja o nadolazećoj igri Starfield, vezanih za putovanje, dijaloge i karakteristike likova.

No Man’s Sky dobio je mod za opuštanje

Zoran Žalac 07.10.2022.

No Man’s Sky je dogurao do verzije 4.0, a u sklopu ažuriranja zvanog Waypoint došao je novi način igranja, povećani inventory, promijenjeno sučelje, itd.

Alien: Isolation – sami u mraku

Zoran Žalac 07.10.2022.

Na današnji dana prije točno osam godina lansiran je Alien: Isolation – mnogima jedna od najstrašnijih igara preživljavanja, kao i jedan od najboljih primjera kako iskoristiti licencu filma.

Invazija vanzemaljaca u Terra Invicta prvo započinje kroz early access program

Stjepan Fikter 12.09.2022.

Svemirska strategija Terra Invicta nakon prošlogodišnje odgode ipak stiže ove godine i to već ovaj mjesec, ali prvo kroz early access program jer je potrebno još vremena za razvoj.

Novi Dead Space od PC igrača tražit će da imaju prilično snažan procesor

Zoran Žalac 07.09.2022.

Prerada SF horora Dead Space mogla bi biti prilično zahtjevna za PC igrače. Nisu još svi zahtjevi otkriveni ali oni za procesor netipično su visoki.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?