HCL.HR

Oznaka: Igre u svemiru

RecenzijaStarfield

Hrvoje Smoljić prije 1 tjedan

Kad Bethesda najavi novi RPG, očekivanja su neizmjerno visoka. No, je li Starfield njihov revolucionarni korak u budućnost ili samo Fallout u svemirskom ruhu?

HCL VideoProbao sam Starfield i još ne znam što misliti o svemu tome

Igor Belan 04.09.2023.

Je li sav taj hype oko Starfielda opravdan? Je li impresivno ili samo naporno imati toliko velik svijet pred sobom? Ima li praznog hoda? Je li borba zabavna? Polako, polako… u recenziji ćemo o tome. Danas samo igram i komentiram prvih 45 minuta.

Starfield je ipak napredovao – više ne funkcionira trik s kantom na glavi

Zoran Žalac 02.09.2023.

Iako se čini kako ponašanje likova u Starfieldu ne odražava neku veliku inteligenciju, u jednom su segmentu ipak napredovali.

RecenzijaFort Solis

Matija Kodba 29.08.2023.

Fort Solis stavlja vas u ulogu inženjera koji odlazi u istragu postaje na Marsu nakon što se prekine komunikacija. Provjerite koristi li se ovaj narativni horor naslov tom klasičnom premisom da bi iznenadio nečim novim.

Starfield će imati New Game+ opciju

Zoran Žalac 25.08.2023.

Za razliku od prethodnih igara Bethesda Softworksa, nadolazeći Starfield igrače će poticati na višestruke prelaske kroz svojevrsni New Game+.

HCL VideoZaigrao sam Fort Solis, onu impresivnu novu igru o jezivoj situaciji na Marsu

Igor Belan 22.08.2023.

Fort Solis na papiru ima sve – finu grafiku, poznate glumce, sposobne scenariste i posvećen indie team da ispolira sve to do savršenstva. Ali što se u toj misterioznoj bazi na Marsu uopće događa? Tko je aktivirao alarm?!

SF avantura The Invincible dobila je datum izlaska, igramo ju za dva mjeseca

Zoran Žalac 22.08.2023.

Igra The Invincible, rađena po poljskom SF romanu iz 1964. godine, u prodaji će se pojaviti početkom jedanaestog mjeseca na PC-ju i aktualnim konzolama.

Starfield se neće moći završiti bez nasilja, bit će i trgovine organima

Zoran Žalac 17.08.2023.

Iz Bethesde su odgovorili na nekoliko pitanja o Starfieldu te otkrili kako će funkcionirati sustav krijumčarenja i kriminalnih radnji, koliko će nam likova moći pomagati na brodu i sl.

Najavljena je još jedna graditeljska igra u svemiru – The Signal

Zoran Žalac 16.08.2023.

Debitantski projekt studija Goose Byte bit će igra istraživanja i preživljavanja na stranom planetu, s fokusom na izgradnju vlastitih baza i vozila.

System Shock 2 – šokantno dobar

Zoran Žalac 11.08.2023.

Na današnji dan prije točno 24 godine na PC-u se igrao System Shock 2 – spiritualni prethodnik BioShocka i jedna od najstrašnijih igara 20. stoljeća.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?