HCL.HR

Kineska VR igra Gene Rain izlazi sutra za PlayStation 4

Zoran Žalac 16.07.2018.   •   3 komentara   •   Trailer


Rat između robota i ljudi eskalirao je u novoj VR igri, inače pucačini iz trećeg lica, koja će od sutra biti dostupna na PlayStation VR-u, a kasnije ovoga ljeta i na PC-u.

Komentari (3)

  • funky0308

    17.07.2018 - 07:44

    Gledam vec drugi puta video i ne kuzim kako ce to funkcionirati. Jel imamo nesto u VRu iz treceg lica i kako to izgleda i radi? Da se sada nabaviti PSVR za male pare i moralo bi se nabaviti ali nisam bas siguran da se ima sto igrati. Vjerujem da su FPSovi i opcenito igre iz prvog lica odlicne u VRu ali kako ovo izgleda, radi i funkcionira bas mi nije jasno (nije mi jasno zasto iz treceg lica pa u VR…)

    • darkness666

      @funky0308, 17.07.2018 - 18:37

      ..vjeruj mi fps ne funkcionira bas dobro na vr..jednostavno nakon par koraka zeludac se pocinje okrecati..neke igre su napravile drugaciji nacin kretanja(kao doom) i to funkcionira…dok ove iz 3 lica vjerujem da ce dobro proci…

    • funky0308

      @darkness666, 17.07.2018 - 22:17

      Zanima me zapravo kakp VR funkcionira na taj nacim. Za FPS je jasno. Mene ne pati, probao sam par stvari i OK mi je to, nemam nikakvih problema s mucninom dok se lega pati cim vidi naocale 🙂 …nekim ljudima ne stima, da. Kuzis sto hocu reci za 3rd person? Ako gledam lika oz tog kuta, kako sve skupa izgleda? Nisam nikada probao tako nesto i stvarno me zanima. Probao sam Samsung Gear VR i onog lika sto trci i skuplja novcice ( neki Rush, pojma nemam kako se zove). Nije izgledalo lose ali nisam bio fasciniran, OK, to je ipak Gear VR ali koncept je slican..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?