HCL.HR

Mario Party Superstars obećava partijanje na gljivama

Zoran Žalac 12.10.2021.   •   1 komentara   •   Trailer


Nintendo je demonstrirao dio ponude od stotinjak mini-igara koje će biti dostupne u Mario Party Superstars krajem desetog mjeseca.

Mario i ekipa ponovno će partijati krajem ovog mjeseca. Na Nintendo Switch stiže Mario Party Superstars i premda je u to u suštini kolekcija već viđenih mini-igara iz prijašnjih dijelova serijala, narator u traileru svejedno je našao načina kako da bude entuzijastičan.

Superstars će imati ukupno 100 mini-igara, što solo što timskih, a moći će se igrati u mečevima po četvero. To uključuje i mrežni multiplayer, što inače ne bismo trebali isticati, ali prošli Mario Party tu je funkcionalnost dobio tek godinu dana nakon izlaska, u tom kontekstu je online MP bitan.

Uglavnom, igra će imati četiri ploče iz prijašnjih Nintendo 64 nastavaka, a što se mini-igara tiče, ponuda je stvarno šarolika pa bacite oko na donji trailer da vidite ima li štogod zanimljivog za vas.

Komentari (1)

  • BokiRus

    13.10.2021 - 20:05

    Ovo bi trebao biti DLC za trenutni Mario Party, koji je realno dosta siromasan naspram drugih Partyja, a pogotovo mu cijena ne bi trebala biti 60$

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?