HCL.HR

Oznaka: party igre

Razotkriveni su prvi detalji o novoj Crash Bandicoot (multiplayer) igri

Zoran Žalac prije 1 tjedan

YouTuber Liam Robertson objavio je rane snimke misteriozne igre Wumpa League, koja je trebala ponuditi multiplayer iskustvo u svijetu Crasha Bandicoota.

Overcooked dobiva nove sadržaje uz World Food Festival

Zoran Žalac 05.10.2022.

Overcooked! All You Can Eat još nam nije servirao sve što možemo pojesti – ali stiže nova porcija dodatnog sadržaja uz update zvan World Food Festival.

Kolekcija mini igara 1-2 Switch iz nekog razloga dobiva nastavak

Zoran Žalac 08.02.2022.

1-2 Switch je kolekcija mini igara koja predstavlja mogućnosti Joy-Cona. U suštini, nešto kao Astro Playroom za PlayStation, samo što će Nintendova igra dobiti nastavak koji vjerojatno nitko nije tražio.

RecenzijaMario Party Superstars

Zoran Žalac 05.11.2021.

Dvanaesto izdanje Mario Partyja za kućne konzole reciklaža je dosadašnjih sadržaja, ali i dobra prilika da u njima uživaju svi oni koji ih nikad nisu vidjeli.

Mario Party Superstars obećava partijanje na gljivama

Zoran Žalac 12.10.2021.

Nintendo je demonstrirao dio ponude od stotinjak mini-igara koje će biti dostupne u Mario Party Superstars krajem desetog mjeseca.

RecenzijaWarioWare: Get it Together!

Ivan Brekalo 23.09.2021.

Wario se vraća s potpuno novim, vrckavim i kaotičnim mikro-igrama. Ukupno ih je 222, a Wario i družina oslanjaju se na najosnovnije gaming vještine: skakutanje, trčanje i skupljanje predmeta, ali i na blesavoće poput gaženja grožđa i brzinskog punjenja kasica-prasica.

Najavljena je party igra My Singing Monsters Playground, serijal prvi put dolazi na konzole

Domagoj Plantak 13.05.2021.

Big Blue Bubble svoju čudovišnu serenadu dovodi na konzole. My Singing Monsters Playground obećava kompetitivnu zabavu za kućna okupljanja.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?