HCL.HR

Metal Revolution je robotska tabačina inspirirana Overwatchem

Zoran Žalac 03.06.2019.   •   0 komentara   •   Trailer


Igrači na PC-u i konzolama uskoro će dobiti borilačku igru cyberpunk tematike u kojemu je bitka između čovječanstva i robotike manifestirana na okršajima istaknutih likova.

Proteklog tjedna netko je u Overwatch Workshopu napravio tzv. Super Smashwatch, kombinaciju Overwatcha i borilačke igre Super Smash Bros. Tko bi rekao da ćemo nedugo nakon toga dobiti najavu tabačine koja na prvu izgleda kao da je inspirirana Overwatchem.

Metal Revolution je takva igra koja je za sada najavljena za PC, ali je u planu i za druge platforme. Radi se o robotskoj makljaži u futurističkom svijetu gdje vlada bitka između tehnologije i čovječanstva. Igru se promovira kao pristupačnu tabačinu u kojoj se potezi izvode bez pretjerano kompliciranih kombinacija na kontroleru.

Baš kao i u Overwatchu, svaki lik ima svoj ultimativni potez, a što se tiče postave boraca, prosudite sami podsjećaju li vas na neku poznatu škvadru:

Igra će imati ukupno šest modova, od čega će četiri biti orijentirana na mrežni multiplayer kroz ranked, friendly i random mečeve. Što se single-playera tiče, uz trening mod postojat će još i Arcade u kojemu ćemo protivničke borce udarati pod različitim uvjetima i okolnostima.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?