HCL.HR

Oznaka: Borba

Geralt je naoštrio mač i stiže u Soulcalibur 6

Zoran Žalac prije 6 dana

Prvi gostujući lik rostera u tabačini Soulcalibur VI bit će sasvim očekivano Bijeli Vuk, Witcher Geralt od Rivije, koji će svoje protivnike dočekati u eksterijeru Kaer Mohrena.

Super Smash Bros. za Nintendo Switch stiže ove godine

Zoran Žalac 09.03.2018.

Nintendo nastavlja sa snažnom podrškom za svoj Switch i tijekom 2018. godine te najavljuje novo izdanje borilačke igre Super Smash Bros.

Najpoznatiji Witcher navodno će se potući u nadolazećoj tabačini Soulcalibur 6

Petra Rukav 07.03.2018.

Poljski developer CD Projekt Red zadirkuje nas da bi se zvijezda The Witcher franšize uskoro mogla vratiti na gaming scenu, no bit će to u tuđoj videoigri, a ne vlastitoj.

Soulcalibur VI neće izostaviti svoj zaštitni znak

Zoran Žalac 23.02.2018.

Još su dva igriva lika potvrdila svoj nastup u Soulcaliburu VI, na radost mnogih među njima najobdareniji i najoskudnije odjeveniji lik u serijalu.

Besplatno se potucite u The King of Fighters 2002

Zoran Žalac 14.02.2018.

Još jedna retro igra dijeli se besplatno u izdanju za PC. Ovoga puta radi se o 2D tabačini King of Fighters 2002.

Blanka će uskoro skakati u Street Fighteru 5

Zoran Žalac 13.02.2018.

Kultni lik Street Fighter igara napokon će šokirati i u petom dijelu. Zeleno brazilsko čudovište zvano Blanka uskoro dolazi u obliku DLC proširenja.

For Honor napokon dobiva dedicirane servere

Zoran Žalac 09.02.2018.

Najveći i najčešći prigovor za Ubisoftov prošlogodišnji For Honor uskoro će biti riješen uvođenjem podrške za dedicirane servere.

RecenzijaDissidia Final Fantasy NT

Žarko Ćurić 06.02.2018.

Dissidia Final Fantasy nakon dva handheld naslova te avanture na arkadnim strojevima dolazi na kućnu konzolu te povećava kaotičnost borbama tri protiv tri. Pitanje je, volite li kaos?

RecenzijaDragon Ball FighterZ

Žarko Ćurić 29.01.2018.

Jedan od najvećih manga i anime serijala napokon je dobio gaming adaptaciju kakvu zaslužuje. Dragon Ball FighterZ ima upravo ono što se od njega očekuje – kaotične, blještave i spektakularne borbe.

Dragon Ball FighterZ je spreman za šaketanje

Zoran Žalac 23.01.2018.

Do izlaska iščekivane Dragon Ball FighterZ igre ostala su još tri dana, a prve ocjene kažu da nam slijedi odličan početak godine.

Beta za Dragon Ball FighterZ malo je podbacila i možda bude produžena

Zoran Žalac 15.01.2018.

Prva dva dana otvorenog beta testiranja Dragon Ball FighterZa bila su nešto što igrači ne bi željeli da se više ikada ponovi.

Crni Goku traži batine u novom Dragon Ball FighterZ traileru

Zoran Žalac 08.01.2018.

Antagonist Dragon Ball Supera pridružit će se rosteru FighterZa s kojima ćemo moći igrati u novoj Dragon Ball tabačini kasnije ovoga mjeseca.

Za Dragon Ball FighterZ neće vam trebati kompjuter jak preko 9000

Zoran Žalac 06.01.2018.

Bandai Namco objavio je službene konfiguracijske zahtjeve PC verzije svog Dragon Ball FighterZa koji su toliko niski da bi vas mogli iznenaditi.

Upoznajte Kuju i ostale negativce Dissidia Final Fantasyja NT

Zoran Žalac 27.12.2017.

Final Fantasy serijal ima široku paletu zločestih i zloćkastih likova, a dobar dio njih ponovno će zaživjeti 2018. godine u tabačini Dissidia Final Fantasy NT.

Dynasty Warriors 9 ratnici počastili su nas prizorima akcije

Petra Rukav 26.12.2017.

Koei Tecmo otkriva kako se serija ratnika, u koje se ubrajaju Zhenju, Cao Pi, Xun Yu, Lu Su i Lu Lingqi, snalazi u borbi nadolazećeg Dynasty Warriors 9 naslova.