HCL.HR

Moving Out stvara zabavu od najnapornijeg posla u životu

Zoran Žalac 30.08.2019.   •   2 komentara   •   Trailer


Izdavačka kuća Team17 pod svoje je okrilje uzela simulator seljenja koji, kako kažu, daje skroz novi značaj terminu kauč multiplayeru.

Ako pozorno pratite naš serijal “Totalno ludie indie igre” mogli ste već jednom vidjeti igru zvanu Moving Out. Radi se tu o simulaciji iseljavanja iz kuće/stana koja je sve samo ne autentična simulacija. Seljenje ovdje traži kooperativan rad minimalno dvoje igrača te razna improviziranja poput bacanja stvari, izbjegavanja prometa i… duhova?

Uglavnom, igru je sada pod svoje okrilje uzela izdavačka kuća Team17, a jasno je i zašto. Oni su sa svojim hitom Overcooked pronašli zlatnu koku u žanru multiplayer igara za lokalni co-op, a u ovome su prepoznali skroz novu dimenziju kauč-multiplayera. Jer u njemu doslovno nosite kauč.

Igra je trebala izaći još ove godine, no sada je izlazak pomaknut na 2020. Moving Out će se pojaviti u izdanjima za PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 te Xbox One.

Inače, ako vas umjesto iseljavanja zanima obnova kuća i stanova, ima i toga. Nedavno je najavljena igra Tools Up u kojoj se po sličnom konceptu kooperativno radi na obnavljanju prostora.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Filip Zorić

    30.08.2019 - 13:17

    Izgubio sam dosta sati igrajući Overcooked s prijateljima, tako da ovo definitivno držim na oku.

    • Zoran Žalac

      @Filip Zorić, 30.08.2019 - 16:57

      Dobro je kad si izgubio sate, a ne prijatelje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?