HCL.HR

Nova korejska igra je spoj Matrixa, Maxa Paynea i Detroita

Zoran Žalac 23.03.2023.   •   4 komentara   •   Gameplay


Južnokorejski tim NCSoft otkrio je nekoliko detalja i kadrova iz svoje igre koju razvijaju na Unreal Engine 5, a za sada nosi radni naziv Project M.

Prošle smo godine prvi put doznali za igru Project M. Dobro, drugu igru pod istim nazivom Project M, jer ih ima više. Tada nam je djelo južnokorejskog NCSofta izgledalo kao interaktivni film, no sada doznajemo da će to ipak biti akcijska avantura s elementima interaktivne drame.

U novom prikazu tako vidimo da će biti izravnog napucavanja s protivnicima, odnosno kontroliranja lika koji će tražiti zaklon. Iako cijela stvar malo podsjeća na Max Payne, neće ovdje biti bullet time mehanike. No, neke stvari ipak će biti u stilu Matrixa.

Službeno pojašnjenje je da se svijet u ovoj igri sastoji od informacijskih čestica koje mogu simulirati vrijeme i prostor, odnosno stvarnost u kojoj se nalazimo. Onaj tko manipulira tim informacijskim česticama može izvoditi čudesa – pomoću prizivanja portala.

Što se tiče elemenata interaktivne drame, oni će se manifestirati tako da ćemo u određenim sekvencama imati mogućnost biranja što ćemo napraviti. Takav bi vam sustav trebao biti poznat ako ste igrali igre poput Detroit: Become Human, Heavy Rain i sl. Jednako kao i u tim igrama, donošenje odluka ovdje će imati svoje posljedice kako se priča bude razvijala.

Komentari (4)

  • MAJSTOR RINGO

    23.03.2023 - 10:28

    Ovo izgleda brutalno, zanimljiv hibrid detroit-a i quantum break-a.
    Da li se zna okvirno datum izlaska ove igre?

  • Moonlight22

    23.03.2023 - 11:00

    Zvuči i izgleda vrlo zanimljivo!

  • Iceman73

    23.03.2023 - 11:13

    Može…prolazi!

  • Bronson

    23.03.2023 - 19:45

    Uu covece, izgleda fora!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?