HCL.HR

Novi Super Mario može se završiti i bez tipke desnog smjera na kontroleru

Zoran Žalac prije 7 dana   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


YouTube kanal Ceave Gaming pozabavio se unikatnim pothvatom – dokazali su da je New Super Mario Bros. U moguće prijeći bez pritiskanja tipke za desni smjer kretanja.

U današnje vrijeme čest je slučaj vidjeti da netko želi prijeći igru što brže i postaviti rekord u tzv. speedrunu. Međutim, ima i onih koji igre žele igrati na specifičan način. Neki prelaze Dark Souls na gitari, a neki si zadaju zadatak da završe Super Mario igru bez da ijednom pritisnu tipku za kretanje desno. Upravo takav izazov postavio si je vlasnik YouTube kanala Ceave Gaming.

Kao što znate, u Super Mario igrama 2D formata morate ići desno kako biste došli do kraja levela. Međutim, u New Super Mario Bros. U (za Wii U i od sutra za Switch) moguće je kretati se desno i bez pritiskanja tipke za to. Postoji nekoliko načina za to i ako ste se ikada zapitali – da, moguće je u potpunosti završiti igru na taj način. Pojma nemamo je li to ikome u Nintendu palo na pamet prilikom dizajniranja levela za igru, ali poklopilo se tako da je moguće.

Doduše, postoji nekoliko iznimki. Sami leveli mogu se prijeći bez izričite naredbe za kretanje u desno, ali ukupno 13 puta tijekom igre mora se pritisnuti tipka za desno. Evo kako taj čudni eksperiment funkcionira na djelu i na koje se sve domišljate načine treba kretati da bi se išlo desno bez pritiskanja tipke za to.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • lliquid_

    10.01.2019 - 23:55

    Moze se i GoW na PS4 bez square buttona, tj. bez Atreusovog assistitanja. Dobro, mby samo fighting segmenti, jer postoje segmenti i zagonetke koje nemogu bez Talon Bow. But still😂😁

  • Gvags

    11.01.2019 - 03:04

    Nego kakva su ovo srca i rombovi što se stvaraju? 🤔

  • Wolfman

    11.01.2019 - 09:06

    Nije to ništa, ovaj frajer je otkrio paralelne svemire u Mario 64 😀

    https://youtu.be/kpk2tdsPh0A

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?