HCL.HR

Jedan tip je proputovao 10 tisuća kilometara u potrazi za pravim lokacijama iz Fallouta

Zoran Žalac 03.05.2019.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Noah Caldwell-Gerveis ostvario si je dječački san te je proputovao stvarnim teritorijem Amerike koji je poslužio kao podloga za Fallout serijal.

Serijal igara Fallout ima jednu od bogatijih zajednica fanova. Oni nas redovito iznenade iskazivanjem svoje naklonosti prema toj post-apokaliptičnoj franšizi pa smo do sada viđali razne cosplay kostime pa čak i kratke filmove na temu Fallouta. Jedan fan otišao je korak dalje te se zaputio na putovanje zapadnim dijelom Amerike, odnosno teritorijem koji je obuhvaćen u tri Fallout igre – originalu, drugom dijelu i New Vegasu.

Ako pitate zašto nije u obzir uzeo Bethesdine igre, veterani Fallout serijala mrko će vas pogledati i reći da su jedine Fallout igre vrijedne spomena one koje je napravila ekipa iz Black Isle Studiosa, današnjeg Obsidiana.

Uglavnom, Noah Caldwell-Gervais napravio je geografsku usporedbu s mapama Fallout igara i posjetio stvarne lokacije na kojima bi se pojedini gradovi iz igara trebali nalaziti. Putovanje mu je trajalo 40 dana i obuhvatilo je više od 10,300 prijeđenih kilometara. Većina puta je snimljena kamerom te je od tog materijala nastao dokumentarac u trajanju od sat i pol kojega prenosimo u nastavku. Ako se smatrate velikim ljubiteljem Fallout serijala, ovo je nešto što morate vidjeti.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • GAMERWORLD

    05.05.2019 - 19:47

    To je pravi hardcore fan fallout serijala .

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?