HCL.HR

Oznaka: Fallout serijal

SpecijalGameri Okruglog Stola: Fallout – The Board Game

Bruno Barkić 25.02.2018.

Vrijeme je da navučemo Hazmat odijelo i zakoračimo u pustoš u nadi da ćemo pronaći dobru društvenu igru post-apokaliptičnog Fallouta.

Pogledajte kako izgleda Fallout 3 remake u Falloutu 4

Zoran Žalac 15.01.2018.

Lansiran je prvi trailer za Capital Wasteland – veliku Fallout 4 modifikaciju kojom se u igru namjerava ubaciti čitav Fallout 3.

Gaming kalendar: Fallout 3 (2008.)

Zoran Žalac 30.10.2017.

Prije točno devet godina, rat se nije promijenio, ali Fallout serijal jest nakon što je Bethesda Softworks lansirala treći dio post-apokaliptične zabave.

Originalan Fallout besplatno se dijeli na Steamu, ugrabite ga dok nije prekasno

Petra Rukav 30.09.2017.

Originalan Fallout danas slavi svoj 20. rođendan, a Bethesda želi nagraditi sve one koji su voljni vratiti se prvom dijelu serijala. Darak vas čeka na Steamu.

U Obsidianu bi rado napravili novu Fallout igru kad bi imali Bethesdino dopuštenje

Zoran Žalac 22.09.2017.

Otklonjene su sumnje gdje je zapelo sa spin-off igrama Fallout serijala. Tim koji je radio Fallout: New Vegas zainteresiran je za sličan projekt, no čini se da s druge strane nema inicijative za takvo što.

Najpopularnija Fallout igra je ona za mobitele

Zoran Žalac 15.09.2017.

Iz Bethesde su podijelili impresivne statistike vezane uz mobilnu igru Fallout Shelter, koja je postala najpopularniji naslov u serijalu.

Još jedno naselje treba našu pomoć u GOTY izdanju Fallouta 4

Petra Rukav 11.08.2017.

Gotovo dvije godine nakon izlaska, post-apokaliptični RPG Fallout 4 dobit će svoje GOTY izdanje, a znamo i što će sadržavati te kada ćemo ga moći kupiti.

Fallout dobiva (još jednu) table-top igru ove godine

Bruno Barkić 09.08.2017.

Prije nekoliko mjeseci Modiphius je najavio Fallout: Wasteland Warefare, a danas nam Fantasy Flight Games predstavlja drugi Fallout naslov kojeg ćemo igrati van digitalne forme.

Sve Fallout igre mogu se preći za ukupno sat i pol, ako ste totalni speedrun manijak

Zoran Žalac 18.07.2017.

Postavljen je novi svjetski rekord u u brzinskom prelaženju kompletne Fallout antologije. Provjerite kako je to izgledalo.

Bethesda @ E3 2017 LIVE STREAM – pratite konferenciju zajedno s nama!

Zoran Žalac 12.06.2017.

Vlasnici The Elder Scrolls i Fallout franšiza pripremaju nam tri velike najave na svojoj E3 konferenciji. Pratite program uživo s nama da biste doznali kako izgledaju nove igre Wolfenstein i Quake serijala!

Fallout 4 čarolijom modova pretvoren u mučno horor iskustvo

Juraj Bevandić 27.05.2017.

Ovaj Fallout 4 mod potpuno mijenja doživljaj igre, a jasno vam je da se radi o horor iskustvu kada uspije nuklearnu apokalipsu učiniti puno strašnijom.

Fallout 4 je od sutra besplatan na Steamu i Xboxu

Zoran Žalac 24.05.2017.

Gotovo tri dana besplatnog igranja Fallouta 4 čeka ovog vikenda korisnike Steama i Xbox One konzole, najavila je ekipa Bethesde.

Fallout Wasteland Warfare je nova igra, ali ne za ekrane već za stolove

Juraj Bevandić 25.04.2017.

Otkriven je Fallout Wasteland Warfare, ali ne radi se o nastavku polemične četvorke nego o društvenoj igri s vrlo lijepim figuricama o kojoj ćemo više čuti uskoro.

Kanađanin se obukao u vojnika iz Fallouta, policija mislila da je bombaš

Zoran Žalac 15.04.2017.

Vjerna replika oklopa NCR vojnika iz Fallouta izazvala je paniku u Kanadi zbog sumnje da se radi o bombi, no sve je ipak imalo sretan ishod.

Fallout 4 na PC-u dobio nadogradnju tešku 58 gigabajta

Zoran Žalac 07.02.2017.

Fallout 4 odnedavno izgleda znatno ljepše u svojoj PC verziji, pod uvjetom da mu instalirate paket tekstura koje teže više nego većina današnjih igara.