HCL.HR

Palworld još jednom dokazuje da bi Pokemoni bili interesantniji s puškama

Zoran Žalac 23.05.2022.   •   5 komentara   •   Trailer


Objavljena je još jedna montaža gameplaya iz neobične igre Palworld u kojoj pucamo po bićima nalik Pokemonima, ali i gradimo predmete uz njihovu pomoć.

U sljedećim mjesecima definitivno nam neće faliti Pokemon igara, no vrijedi baciti pogled i na alternativna rješenja. Jedno od takvih je Palworld, luda kombinacija igre preživljavanja i uzgajanja različitih bića nalik pokemonima. O igri smo već pisali u nekoliko navrata i svaki put bi nas začudio paprikaš od njezinog gameplaya, a iznimku ne čini ni najnoviji video.

Ima tu ponovno svega: od rešetanja Anubisa, izgradnje kaveza za divlja bića, letenja, pa još malo pucanja. Najbolje da se sami uvjerite:

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • ILoveGaming

    23.05.2022 - 21:23

    Dobro je ovo i prilično lijepo izgleda ali kada je Monster Taming u pitanju ipak više preferiram igru sa Turn-Based sustavom borbe ili taktičku RPG igru tipa Fae Tactics. Malo će mi smetati kamera iz trećeg lica ali nema veze, više bih volio ptičju perspektivu.

    • Dark_Magician

      @ILoveGaming, 24.05.2022 - 14:11

      @ILoveGaming, evo nešto zanimljivo za tebe

      Digimon Survive – Rulicon 2022 gameplay

    • ILoveGaming

      @Dark_Magician, 24.05.2022 - 14:28

      Borba sa zlim Dokugumonima izgleda savršeno. Igra izgleda kao nekakav Remake Anode & Cathode verzije iz Bandai Wonderswan Color konzole. Primjetio sam da u toku borbe možeš evoluirati Digimona što je jedna velika novost jer mislim da u prijašnjim igrama to nisi mogao. Bilo bi dobro da svaki Digimon ima nekoliko praznih slotova na koje mogu staviti Digivolucije koje sam sa treningom i podizanjem statistika naučio baš kao u Digimon World 3.

  • HyPo

    23.05.2022 - 23:27

    Ja i želim Pokemon igru sa oružjama. Neka mješavina RPG-a i FPS-a

    • ILoveGaming

      @HyPo, 23.05.2022 - 23:57

      Nama treba pravi Pokemon mmorpg stari moj. Biti će Palworld dobra igra. Super mi je kako tijekom borbe odmah pozoveš čudovište i bori se za tebe. Vidim da će biti hvatanja čudovišta i podizanja levela, naravno bitno mi je da svako čudovište ima Summary gdje mogu pogledati atribute kao što su Attack, Defense, Sp. Attack, Sp. Defense, Speed, Spirit, Wisdom itd. da mogu učiti napade tokom level-upa, a bilo bi dobro da svako čudovište ima svoj Rarity i nekakav Trait ili Passive Ability, ono stvari koje obično bivaju u Monster Taming igrama.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?