HCL.HR

Provjerite kako izgleda Palworld, igra koja kombinira preživljavanje i Pokemone s puškama

Stjepan Fikter 22.01.2022.   •   8 komentara   •   Trailer


Ako ste se ikada zapitali kako bi mogli izgledati Pokemoni kada bi bili rađeni striktno za stariju publiku, Palworld bi mogao biti odgovor na to pitanje. Uz to, radi se o igri preživljavanja, normalno.

Prošle godine svjedočili smo najavi Palworlda, naslova koji spada među igre preživljavanja iz trećeg lica, ali tu imamo i čudovišta s kojima se možemo sprijateljiti. Novi trailer i dalje pokazuje kako su ista ta bića podosta inspirirana Pokemonima, pa ako ste se ikada zapitali kako bi mogao izgledati Pikachu s minigunom, novi trailer za Palworld donosi odgovor na to pitanje.

Palworld će biti klasična igra preživljavanja, istraživanja, građenja te uređivanja farme, s time kako imamo i bića koja se u igri nazivaju Pals. Oni neće samo služiti u borbama nego će pomagati i u olakšavanju života. Vatreni će nam paliti vatru, vodeni zalijevati vrt, električni generirati energiju…

U igri ćemo morati i postavljati automatizaciju proizvodnje u kojoj će tu opet naša bića pomagati pa ćemo tako moći izgraditi tvornicu za proizvodnju pušaka, jer zašto ne? Nadamo se samo kako će Palovi raditi u pristojnim uvjetima. Ima tu još lova na ugrožene vrste, uzgajanja kao i istraživanja tamnica. Sve ono što očekujemo u survival igrama. Palworld bismo inače trebali zaigrati nekad tijekom ove godine ako bude sve po planu.

Komentari (8)

  • ILoveGaming

    22.01.2022 - 11:40

    Pucačine iz trećeg lica mrzim i spada mi među najgore žanrove ali pošto se radi o igri u kojoj ćemo uzgajati čudovišta i imati farmu koju ćemo nadograđivati, vrijedi probati ali sam sasvim siguran da će me to pucanje iz trećeg lica odbiti. Palworld sam zabilježio.

  • StargateFan

    22.01.2022 - 12:05

    Kojeg vraga su dodali oružja u ovakvu igru?

    • ILoveGaming

      @StargateFan, 22.01.2022 - 12:17

      U ovakvoj igri želim Turn-Based borbu u kojoj će taktizirati, učiti napade i baratati raznim itemima. Ne želim trčati i pucati u ovakvoj igri. Kao što sam rekao probat ću ali …ajoj.

    • StargateFan

      @ILoveGaming, 22.01.2022 - 12:20

      Ja želim biti najbolji i skupiti ih sve 🤣😂🤣🤣

    • ILoveGaming

      @StargateFan, 22.01.2022 - 12:22

      Ma toooo!!! hahahaha…

  • mamojebac

    22.01.2022 - 21:12

    Ako bude za nitendo a vjerujem da hoće, budem probao sigurno

  • Demon90

    23.01.2022 - 01:11

    Ja samo čekam vijest da ih je nintendo odlučio tužiti. Jer budimo iskreni daleko je ovo od “inspiracije” pokemonima, i izgled i sami uzorak boja je skoro pa kopija pojedinih pokemona.

  • Bakinson

    23.01.2022 - 11:29

    Izgleda mi veoma dobro i iskreno jedina je igra koju cekam u zadnjih par godina.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?