HCL.HR

Pazite što radite – Ubisoft prati koliko puta flertate u Assassin’s Creed Odysseyju

Zoran Žalac prije 1 tjedan   •   6 komentara   •   Zanimljivosti


Uz pomoć mobilne aplikacije Ubisoft Club, digitalna asistentica Sam može pratiti statistiku vaših ljubavnih uspona i padova u novom Assassin’s Creedu.

Assassin’s Creed Odyssey nema nikakvu multiplayer komponentu, no Ubisoft igračima te igre ipak pruža priliku da utaže kompetitivnu žeđ uspoređujući rezultate flertanja. Naime, uz pomoć Ubisoft Club mobilne aplikacije moći ćete tako doznati jeste li veći “Kazanova” od ostalih prijatelja ili poznanika koji igraju AC Odyssey.

Statistiku o vašim nabacivanjima i povaljivanjima pratit će digitalna asistentica Sam, koja je time konačno dobila neku konkretnu namjenu. Osim što vam može pratiti uspjehe ljubavnog života, Sam vam preko aplikacije može davati i ostalu statistiku iz igre, uključujući u kojem ste postotku dovršili priču, koliko ste protivnika eliminirali i sl.

Komentari (6)

  • funky0308

    08.10.2018 - 14:10

    Ta asistentica Sam je toliko losa i toliko lose odgovara na upite da je stvarno, kako i sam kazes – potpuno beskorisna. Mogu misliti kako i na ovo odgovara. Nije mi uopce jasno sto im je to trebalo? Zasto je Ubisoft isao izbaciti nesto toliko lose, a i potpuno nepotrebno.

    • blacklist0907

      @funky0308, 08.10.2018 - 15:19

      Ko kakve i vecinom igre izbacuju

    • Zoran Žalac

      @funky0308, 08.10.2018 - 15:25

      Da budu prvi.

    • Hellblazer

      @Zoran Žalac, 08.10.2018 - 15:39

      Hahaha, dobro kažeš Zoki, valja biti prvi, pa makar i u glupostima.

  • Jason Voorhees

    08.10.2018 - 16:55

    Čuo sam mnoge gluposti,ali ovi ga sad pre teraše

  • goodye

    09.10.2018 - 11:24

    Znaci, vise ne mozes ni igrati igru a da te ne prate i da se zna kada flertas sa ingame likovima, na kraju ce ti podaci izici u javnost (slucajno) pa ce se znati da je John iz Norveske povalio najvise NPC-ova i zbog toga ce ga zena ostaviti…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?