HCL.HR

Stigao je Playground mod za Fortnite

Zoran Žalac 27.06.2018.   •   1 komentara   •   Trailer


U sklopu novog ažuriranja za Fortnite došao nam je i Playground mod u kojemu će se igrači na kreativne načine moći družiti i sukobljavati po privatnom otoku.

Novo ažuriranje za Fortnite: Battle Royale verzije 4.5 upravo je sletilo, a s njim i neki zgodni noviteti. Među novim stvarima koje su uvedene nalaze se dupli pištolji kao novo oružje te markeri koji se mogu postaviti na mapu. No, najzanimljiviji dio ažuriranja je novi Playground mod koji Fortniteu daje slobodu za druženje s prijateljima i neprijateljima.

Naime, ovaj mod vodi tri igrača na privatni otok gdje mogu igrati kako ih je volja i samostalno odlučiti što žele raditi. U ovom modu uključena je prijateljska paljba, a igrači se ponovno spawnaju osim ako ih dohvati oluja koja se pojavljuje nakon 55 minuta igranja. Resursi se sakupljaju 10 puta brže, a češće su i kutije sa streljivom i lootom.

E sad, ako vam sve ovo zvuči super, imamo jednu manje dobru vijest. Interes za Playground modom očito je velik jer je srušio čitav sustav matchmakinga za Fortnite, tako da ga je Epic Games morao privremeno obustaviti odmah nakon lansiranja. Nadamo se svi skupa da će se mod vratiti što prije.

Komentari (1)

  • Wolfboy

    28.06.2018 - 17:44

    Drago mi je da vise neigram br igre. Mislim sve pet za br ali meni se to zgadilo totalno (moje mišljenje)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?