HCL.HR

Oznaka: DLC

Call of Duty: WWII dobio je staru Shipment mapu i 1944 izdanju

Zoran Žalac prije 1 dan

Mapa koja se originalno pojavila još u prvom Modern Warfareu reciklirana je već po treći put u Call of Duty serijalu, a u najnovijem izdanju vratila se u vremenu do 1944. godine.

Predsjednik UFC-a postao igrivi lik u EA Sports UFC 3 i razbija sve živo

Zoran Žalac prije 3 dana

EA Sports UFC 3 dobio je novog borca kojega igrači mogu preuzeti besplatno te zatim gledati kako prebija borce koje je sam pozvao u najveće borilačko natjecanje.

Call of Duty: WWII do kraja će mjeseca biti u znaku zelene boje

Zoran Žalac prije 5 dana

Sljedeći veliki događaj koji će se u Call of Duty: WWII multiplayeru odvijati sve do kraja mjeseca obojat će igru u zeleno povodom dana Sv. Patrika.

Ghost Recon Wildlands dobit će tri nove klase

Zoran Žalac prije 5 dana

Novo besplatno ažuriranje za Ghost Recon Wildlands donosi između ostaloga tri nove klase boraca – Trappera, Guerillu i Stalkera, a njih ćemo moći koristiti u PvP modu uz dvije nove mape.

Simsi na brizi imaju novog malenog ljubimca, koji je realno trebao biti uključen u Cats & Dogs ekspanziju

Petra Rukav prije 5 dana

The Sims 4 danas je dobio novo proširenje koje uključuje novog malog kućnog ljubimca, smiješne odjevne predmete te namještaj dizajniran posebno za pse i mačke.

Dostupan je posljednji DLC za Wolfenstein 2, a kompletnu videoigru možete nabaviti na 50% popusta

Petra Rukav prije 5 dana

Lansirana je treća i posljednja epizoda Freedom Chronicles DLC trilogije za Wolfenstein 2, a da proslavimo njen izlazak Bethesda Softworks ponudila je svoju pucačinu smještenu u alternativnoj nacističkoj budućnosti u pola cijene.

Prokletstvo faraona nadvilo se nad Assassin’s Creed Origins

Petra Rukav prije 6 dana

The Curse of the Pharaohs je druga ekspanzija za egipatski Assassins Creed koja nas vodi u Tebu kako bi istražili mitološke priče drevnog prokletstva, borili se protiv ogromnih škorpiona te zauvijek pospremili mrtve na vječni počinak.

Dvije legende njemačkog nogometa stižu u PES 2018

Zoran Žalac prije 7 dana

U MyClub modu Pro Evolution Soccera 2018 uskoro će se pojaviti dvije njemačke legende – Oliver Kahn i Lothar Matthäus.

Far Cry 5 Season Pass ponuda uključuje ratne avanture, laserske puške i zombije

Petra Rukav 08.03.2018.

Osim ponovnog druženja s poremećenim Vaasom u Far Cry 3: Classic Editionu, Far Cry 5 Season Pass donosi tri različita DLC paketa koji uključuju rat u Vijetnamu, vanzemaljce na Marsu i zombije. Plus Far Cry Arcade.

Počeo je lov na vanzemaljce u Rainbow Six Siegeu

Zoran Žalac 07.03.2018.

Počevši s današnjim danom pa sve do 03. 04. ove godine u Rainbow Six Siege održava se posebna operacija u sklopu koje se igrači suočavaju s ekstraterestrijalnim neprijateljima.

Blizzard se priprema za otkrivanje još jednog Overwatch heroja

Zoran Žalac 23.02.2018.

Čini se kako tvorci Overwatcha pripremaju još jedno proširenje herojske postave. Novi lik u popularnoj pucačini mogao bi se zvati Emre Sarioglu.

Super Mario Odyssey dobio nove sadržaje, Luigi se vratio u igru

Zoran Žalac 22.02.2018.

Svim vlasnicima Super Mario Odysseyja od danas je dostupno besplatno ažuriranje koje osim pojedinih popravaka donosi i neke nove igrive sadržaje.

DC-jevi superjunaci dobili su vlastite jurilice u Rocket League

Petra Rukav 21.02.2018.

Sljedećeg mjeseca popularni nogomet s autićima predstavit će poseban DC DLC paket koji uključuje slavne batmobile te druge jurilice inspirirane članovima Justice Leaguea poput Aquamana, Wonder Woman, Supermana i Flasha.

Big Top Breakout DLC napravio je pravi cirkus od The Escapists 2

Zoran Žalac 21.02.2018.

Dostupan je treći DLC paket za The Escapists 2, koji se može kupiti i kao zasebna igra, a omogućuje bježanje iz cirkusa.

Ubisoft je napokon prikazao vanzemaljce u Rainbow Six Siege

Zoran Žalac 19.02.2018.

Premda su do Outbreak eventa u Rainbow Six Siegeu ostala još dva tjedna, Ubisoft nas je počastio prvim prikazom na vanzemaljske protivnike, kao i nekolicinom savjeta za igranje s novim operativcima.