HCL.HR

Profesionalno jahanje bikova dobit će svoju službenu igru

Zoran Žalac 13.09.2018.   •   2 komentara   •   Trailer


Izdavačka kuća THQ Nordic na tržište će izbaciti nesvakidašnji simulator u kojemu će igrači krotiti divlje bikove.

Tko kaže da su sve ideje na svijetu presušile i da više nema originalnih ideja za videoigre? ŠUTI TAMO… Krasomire! THQ Nordic ove jeseni (preciznije 30. 10.) za PlayStation 4 i Xbox One platforme izbacit će 8 To Glory, službenu simulaciju profesionalnog jahanja bikova. Zvuči ozbiljno, s obzirom da će igra sadržavati svih 27 natjecanja širom Amerike uključujući i veliko finale u Vegasu. Usput rečeno, veliko finale u Vegasu je dosta prikladan naziv za neki pornografski uradak.

U bilo kojem slučaju, bit će to igra quick-time evenata i, pazite sad – kartica / mikrotransakcija. Jer kako bolje privući današnje igrače nego s time. Osim vrlo profesionalnog moda karijere, igrači će imati priliku sudjelovati i u lokalnom multiplayeru kako bi otkrili tko može duže izdržati na biku. Eto ti nove ideje za još jednu battle royale igru.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • sasabunic

    14.09.2018 - 16:09

    A moze li se niti bik? 😀 hah

  • Apocalypse4987

    16.09.2018 - 02:39

    Već je odavno postojala igra professional bull rider, igra sam demo sa hackerovog cd-a, pocetkom ovog milenija. Bila je to debilna igra sa svega 4 tipke za kontrolu, ali je postojala

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?