HCL.HR

Oznaka: Igre preživljavanja

Someday You’ll Return je horor avantura smještena u Češku

Zoran Žalac prije 4 dana

Iduće godine bauljat ćemo po češkim šumama u horor avanturi Someday You’ll Return gdje ćemo tražiti nestalu kćer.

HCL VideoZaigrao sam The Forest, na kraju se kanibali bojali mene

Igor Belan prije 4 dana

The Forest je dugo bio u Early Accessu pa vam je dobro poznat, ali tek nedavno je zapravo izašao u punom izdanju, zajedno sa službenim krajem singleplayer priče. Evo kako sam se ja snašao u toj šumi punoj kanibala.

HCL VideoIgramo Conan Exiles (EP2): Napale me hijene!

Igor Belan prije 1 tjedan

Nitko ne voli hijene. Ružne su, smrde i imaju neki čudan životinjski smijeh od kojih ti se dlake dižu. Ne volim ih naravno ni ja, ali to me nije spriječilo da odmah pored njihovog legla dignem svoju prvu kuću u Conan Exilesu.

Najavljen je Green Hell, nova igra o preživljavanju s parazitima

Petra Rukav 17.05.2018.

Poljski developer Creepy Jar predstavio nam je svoju prvu videoigru nazvanu Green Hell, koja nas vodi u otvoreni svijet neistraženog i jedinstvenog ambijenta Amazonske prašume iz koje nastojimo pobjeći živi i ne previše gladni.

RecenzijaConan Exiles

Gregor Stojev 14.05.2018.

Ratnik srca hrabra koji oružjem vlada napokon je izašao iz Early Accessa. Saznajte je li barbarski svijet u Conan Exilesu jedan vrijedan preživljavanja.

HCL VideoIgramo Conan: Exiles (EP1): Novi serijal preživljavanja!

Igor Belan 12.05.2018.

Duže vrijeme nam vičete u komentarima da želite povratak ARK serijala, ali mislim da sam s Conan Exiles našao nešto potencijalno i bolje u survival žanru. Vidjet ćemo kako će se serijal razvijat uz vašu podršku, ali ova prva epizoda bila mi je skroz zabavna.

Besplatno nabavite igru preživljavanja The Flame in the Flood

Zoran Žalac 11.05.2018.

Još jedna igra dijeli se besplatno svim zainteresiranim igračima na PC-u. Ovoga puta radi se o nešto novijem naslovu za kojega morate biti brzi ako ga mislite zadržati u svojoj kolekciji.

Conan Exiles je novim trailerom proslavio izlazak iz Early Accessa

Petra Rukav 08.05.2018.

Nakon gotovo godine i pol provedenih iza kulise u Early Accessu, Conan barbarin napokon je pročistio svoj put prema punom izdanju Conan Exilesa na PC-u, PlayStationu 4 te Xboxu One.

Nakon četiri duge godine The Forest je napokon izletio iz Early Accessa

Petra Rukav 01.05.2018.

Videoigra o preživljavanju u šumovitom području prepunom kanibala je u periodu od četiri godine evoluirala u interesantan spoj sandboxa i horora s elementima preživljavanja; a jučer je službeno završena izdavanjem 1.00 verzije.

Ledeni Frostpunk profitira kao lud, developer već radi na ekspanzijama

Petra Rukav 28.04.2018.

Razvojni tim koji se krije iza izvanredno depresivne videoigre This War of Mine nedavno se pohvalio kako je njihov novi naslov Frostpunk također cijenjen ponajviše zbog prodajnih rezultata.

Conan Exiles odbrojava dane do izlaska

Zoran Žalac 13.04.2018.

Nakon 14 mjeseci razvoja u Early Accessu, barbarske pustolovine Conan Exilesa konačno će biti dostupne od 08. 05., a tvorci igre poručuju nam da se pripremimo za borbu protiv zlih kreatura.

Besplatno doživite depresivnu ratnu priču u This War of Mine

Petra Rukav 04.04.2018.

Jedna od najtužnijih ratnih priča oslikanih u videoigrama pripada This War of Mine naslovu, koji je trenutno besplatan za igranje; što nikako ne smijete propustiti.

SCUM ide u neočekivane dubine sa svojom simulacijom ljudskog metabolizma

Zoran Žalac 23.03.2018.

Čini nam se kako su se domaći dečki iz tima Gamepires malo zanijeli kada su kreirali simulaciju metabolizma u svojoj igri SCUM. Ispada da ćemo o zdravlju svog lika u toj igri paziti više nego na vlastito zdravlje.

HCL VideoIgramo Subnauticu (EP9): Dogodila mi se najgora moguća stvar

Igor Belan 17.03.2018.

Imao sam jasan plan i sve je išlo dobro – nabavi dijamante, napravi laser cuter, najedi se i napij i zaputi prema Aurori, ali kad sam došao tamo sve je krenulo po zlu.

Besplatno si nabavite igru preživljavanja Dead In Bermuda

Zoran Žalac 16.03.2018.

Electronic Arts ponovno časti. Sada nam besplatno dijele igru koja miješa različite žanrove, a tematski se bavi preživljavanjem nakon pada zrakoplova.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?