HCL.HR

Oznaka: Igre preživljavanja

HCL VideoIgramo Die Young (EP7): Napala me luda žena

Igor Belan prije 2 dana

Sve sam bliže velikom tornju, a samim time možda i kraju igre, ali na putu nailazim na sve više problema. No upoznao sam i neke “dobre” ljude koji samo žele da riješim jedan problem u jednom podrumu.

HCL VideoIgramo Die Young (EP6): Našao sam čudnu kuću u šumi

Igor Belan prije 7 dana

Die Young polako otvara svoju priču pa u ovoj epizodi saznajem nove detalje o ljudima koji su htjeli pobjeći s otoka, a pronalazim i neku sumnjivu kuću usred šume. Morao sam ubiti samo par vukova da je pronađem.

HCL VideoKako je Minecraft (opet) postao popularan?

Filip Zorić 10.10.2019.

Minecraft je neviđeni fenomen u gaming svijetu čiji ćemo inicijalni rast popularnosti pamtiti dok smo živi. No koja je formula njegovog uspjeha i zašto se prije par mjeseci opet vratio na sam vrh YouTube trendinga?

HCL VideoIgramo Die Young (EP5): Otrovao sam psa i našao novo selo

Igor Belan 07.10.2019.

Imam neki osjećaj da developeri ove igre ne vole životinje. Za napredak sam doslovno morao otrovati psa. Bio je bijesan navodno, ali svejedno. Uz to, napokon sam ostvario konkretniji napredak u priči i našao novo selo!

RecenzijaOverland

Stjepan Fikter 06.10.2019.

Putovanje od jedne do druge američke obale iza minimalističkog dizajna skriva postapokaliptičnu avanturu preživljavanja u kojoj svako stajanje radi zaliha podsjeća na partiju šaha.

HCL VideoIgramo Die Young (EP4): Istražujem čudnu kuću, gdje je vlasnik?

Igor Belan 30.09.2019.

Moja Die Young avantura nastavlja se u kući zvanoj Manor Farm koja je totalno razrušena, ali ono malo preostalih zidova skriva tajne o nekakvim ubojstvima. I priču o jednom botaničaru.

HCL VideoIgramo Die Young (EP3): Našao sam nešto čudno

Igor Belan 27.09.2019.

Moje istraživanje otoka u igri Die Young odvelo me u labirint šume, stijena i divljih svinja. Jedva sam izvukao živu glavu! A našao sam i nekoliko mrtvih ljudi po putu.

HCL VideoIgramo Green Hell (EP3): Ubio sam malajskog tapira?

Igor Belan 24.09.2019.

Green Hell me nastavlja mučiti svojim dubokim survival mehanikama pa se u ovoj epizodi bodem s pčelama, borim s tapirima i povraćanjem te pronalazim čudnu građevinu usred džungle. Što se tu događalo?

HCL VideoIgramo Die Young (EP2): Jedino sam ja tu normalan!

Igor Belan 22.09.2019.

Nastavljam istraživati misteriozni otok igre Die Young i polako saznajem priču o jadnim radnicima koji su tu poludjeli. Na kraju ispada da sam jedino ja tu normalan i da pobjeći s otoka neće biti lako. Pogotovo uz sve te zmije i štakore!

HCL VideoIgramo Ancestors: The Humankind Odyssey (EP3): Majmun pomogao drugom majmunu

Igor Belan 20.09.2019.

U novom videu iz Ancestors: The Humankind Odyssey pogledajte kako napredujem na putu da izumim tenisice i pronađem što se to puši u šumi. Valjda onaj meteorit što je nekidan pao?

HCL VideoZaigrao sam Die Young u punom izdanju, penjao se iz bunara i borio se s psima

Igor Belan 17.09.2019.

Die Young sam igrao u Early Accessu i jedna je od onih survival igara koje su mi djelovale toliko interesantno da sam odlučio stati na loptu i prestat sa snimanjem EA verzije sve dok ne izađe puno izdanje. I pogodite što? Vani je!

HCL VideoIgramo Green Hell (EP2): Ova igra je stvarno pakao

Igor Belan 15.09.2019.

Green Hell je PUNO brutalniji nego sam mislio. Mislio sam da ću se za život boriti s divljim mačkama i krokodilima, a pao sam neć na prvom mravinjaku i krivo pojedenoj bobici. Da ne pričam o ludim domorodcima!

RecenzijaAncestors: The Humankind Odyssey

Svan Hlača 12.09.2019.

Ako ste mislili da su vaš otac ili djed imali težak put do škole, grdno se varate. Ova nas igra vraća u vrijeme kada su čovjekovi preci bili pri dnu i od nas traži da nađemo put do vrha hranidbenog lanca.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?