HCL.HR

Oznaka: Igre preživljavanja

HCL VideoIgramo Die Young (EP20): Veliko finale serijala!

Igor Belan 21.12.2019.

Hoću li uspjeti pobjeći s otoka ili sam previše smotan za posljednju boss borbu? Saznajte u ovom videu koji ujedno označava i kraj sada već legendarnog Die Young serijala… ili možda ne označava?

HCL VideoIgramo Die Young (EP19): Znam kako ću pobjeći s otoka

Igor Belan 16.12.2019.

Nakon gotovo 20 epizoda i više od 20 sati igranja imam dosta jasan plan za bijeg sa zloglasnog otoka negdje blizue obale Turske. Znam tko će mi pomoć, znam kada pomoć dolazi… samo još ne znam gdje je taj prokleti boss fight što mi ga stalno spominjete u komentarima?

The Forest će dobiti nastavak, opet u šumi

Zoran Žalac 13.12.2019.

Horor igra preživljavanja The Forest ostvarila je dovoljan uspjeh da bi dobila nastavak zvan Sons of the Forest.

HCL VideoIgramo Die Young (EP18): Najbrutalnija epizoda do sada

Igor Belan 12.12.2019.

Die Young je jedna od rijetkih igara u kojima glavni lik zapravo želi otići u zatvor. Hoću li ja uspjeti u tom naumu i zašto tamo uopće želim biti? A morat ćete pogledati najbrutalniju epizodu do sada.

HCL VideoPokušao sam preživjeti na splavu usred virtualnog oceana igre Raft, bilo je mučno

Igor Belan 10.12.2019.

Raft je popularan na YouTubeu već par godina i poznat je kao zanimljiv, ali pomalo jednostavan survival naslov. Sad je dobio veliki update pa sam ga odlučio probati naivno misleći da je igra zaista jednostavna kako izgleda. Kakva loša procjena!

HCL VideoIgramo Die Young (EP17): Našao sam frenda ali…

Igor Belan 08.12.2019.

U 17. epizodi serijala dolazimo do problema gdje ja ne znam je li voice acting i level dizajn igre loš ili mi moj “prijatelj” nešto skriva. U svakom slučaju, sad kad sam našao jednu ključnu stvar imam i drugih briga na pameti.

Izašla je kreativna igra Ylands i postala je besplatna za sve

Zoran Žalac 07.12.2019.

Nakon dvije godine provedene u early access fazi, sandbox igra Ylands dobila je svoju verziju 1.0 te postala besplatna za igranje.

HCL VideoIgramo Die Young (EP16): Tražim frenda u rudniku

Igor Belan 05.12.2019.

Nakon više od 15 sati igranja Die Young mi posluži lude ptice u glavu. Bravo developeri! To stvarno nisam očekivao. Kao ni potragu za rudnikom u kojem je navodno zapeo moj zadnji prijatelj.

HCL VideoIgramo Die Young (EP15): Ide mi sve bolje i bolje

Igor Belan 02.12.2019.

Uz ovako “pristojne” zombije (ili što su već ti ljudi), neće mi biti nikakav problem pobjeći s ovog otoka. Pogledajte jesam li uspio naći čuveni radio toranj u ovoj epizodi i na kakve sam još gluposti naletio.

HCL VideoIgramo Die Young (EP14): Našao sam izlaz iz pećine

Igor Belan 27.11.2019.

Baš kad pomisliš da se igra bliži kraju i da neće više biti novih zanimljivosti, Die Young okrene sve to naglavačke i pošalje te u vojnu bazu. Evo što sam sve našao kad sam napokon izašao iz “pećine” pune štakora.

HCL VideoIgramo Die Young (EP13): Napokon sam ga našao

Igor Belan 23.11.2019.

Čini se da je ultimativni test u ovoj igri dosta okrutan, ali što se dogodi ako ga odlučim ne izvršiti? Nisam još siguran, ali znam da je ovo bila jedna od zanimljivijih epizoda do sada… i da sam sve bliže kraju igre.

SpecijalDeath Stranding vraća smisao putovanja u otvorenom svijetu

Zoran Žalac 22.11.2019.

Često se može čuti uzrečica kako je putovanje važnije od destinacije, a nigdje to tijekom 2019. nije bilo istinitije nego u Death Strandingu.

Rust više neće biti samo igra preživljavanja, moći ćete okupiti i svatovski bend

Svan Hlača 20.11.2019.

Može li glazba natjerati suprotstavljene igrače da polože oružje? Vidjet ćemo nakon što u Rust dođe deset novih instrumenata.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?