HCL.HR

Pucačina Synced: Off-Planet prikazala nam je svoje nano-terminatore

Zoran Žalac 18.05.2021.   •   1 komentara   •   Trailer


“Kineski Division” zvan Synced: Off-Planet dobio je konceptualni trailer u kojemu vidimo kako će izgledati napucavanje s brojčano nadmoćnim protivnicima zvanim Nanos.

Prije skoro dvije godine kineska firma Tencent najavila je igru Snyced: Off Planet, pucačinu iz trećeg lica koja će koristiti sve popularniji PvEvP format. Igra još nije dovršena, ali smo na Tencentovoj UP+ konferenciji dobili potvrdu da je još uvijek živa. Objavljen je i “konceptualni trailer” koji nas upoznaje s glavnom prijetnjom – terminatorskim kiborzima zvanim Nanos.

Kao i obično, tehnologija iza tih kiborga trebala je promijeniti svijet, no nešto je pošlo po krivu i to je zapravo sav zaplet koji vam je potreban da krenete rešetati metalne protivnike. No, kao što u traileru možete primijetiti, bit će tu prilike da neke protivnike preokrenemo na svoju stranu. Uz to, u jednom trenutku se prikazuje ciljanje iz prvoga lica pa premda se većina akcije odvija s pogledom iza leđa igrivog lika, čini se da će Synced: Off-Planet posuditi neke ideje od PUBG-a.

Snyced: Off-Planet još uvijek je u razvoju za PC platformu i nema naznake kada bismo ga mogli zaigrati u punoj ili u early access verziji.

Komentari (1)

  • pucifer

    20.05.2021 - 15:36

    Više zombinator nego nano terminator

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?