HCL.HR

Putovanje u igri Open Roads ipak kreće u trećem mjesecu

Zoran Žalac 29.01.2024.   •   4 komentara   •   Trailer


U trećem ćemo se mjesecu na PC platformi i konzolama zaputiti na putovanje u potrazi za izgubljenim blagom blizu kanadske granice.

UPDATE: 

Izdavačka kuća Annapurna Interactive obavještava igrače kako njihovu avanturu Open Roads ipak nećemo igrati sljedećeg mjeseca. Došlo je do kraće odgode od mjesec dana pa je novi termin izlaska za igru sada postavljen na 28. 3. 2024. 

Odgoda se odnosi na sve verzije, a platforme se nisu mijenjale – i dalje je igra u planu za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series te Nintendo Switch. Isto tako, u planu je i lansiranje na Game Pass pretplati od navedenog datuma.

IZVORNA VIJEST (6. 12. 2024.):

Indie igra Open Roads dobila je datum izlaska te ju možemo očekivati 22. 2. 2024. za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series te Nintendo Switch. Istog dana igra će biti dostupna preko Game Pass pretplate.

Open Roads bit će “cestovna” avantura u kojoj pratim putovanje 16-godišnje djevojke Tess Devine i njezine majke Opal. Njih dvije pronađu stara pisma na tavanu svoje kuće te se zapute u potragu za izgubljenim “blagom” blizu kanadske granice. No, to ih putovanje vodi prema kopanju po prošlosti koja uključuje desetljeća provalničkih praksi i saznanja koja im se možda neće svidjeti.

Igra će biti izvedena u kombinaciji istraživačke avanture iz prvog lica te narativne avanture s rukom crtanim i animiranim likovima. Također će koristiti unikatan sustav dijaloga za razotkrivanje mana i tajni sugovornika.

Komentari (4)

  • Darac83

    29.01.2024 - 22:01

    Nešto mi govori da slabo ima publike za ovu igru na ovom portalu. 😊

    • Lovac

      @Darac83, 30.01.2024 - 00:12

      Djeluje mi kao savršeni chill, imam je na radaru, al kako bi rekli u narodu “bumo vidli”.

    • sallaD

      @Darac83, 30.01.2024 - 08:11

      Da kojim slučajem je na igri radio Rockstar ili neko veći, odma bi bilo lavine komentara. To nije sad mockanje, već realno govorim stvari.

    • Darac83

      @sallaD, 30.01.2024 - 13:23

      Rekao bih da tematika baš ne zvuči atraktivno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?