HCL.HR

Rune: Ragnarok je nordijski RPG bez Thora, ali zato je tu Loki

Zoran Žalac 24.01.2018.   •   3 komentara   •   Trailer


Nažalost, neće svi igrači moći iskusiti novu God of War igru, no kao alternativa istoj nudi nam se Rune: Ragnarok u režiji tvoraca originalnog Preyja.

ragnarok rune

Prošle godine Human Head Studios najavio je igru Rune: Ragnarok kao vrlo ambiciozni projekt RPG-a u otvorenom svijetu s nordijskom mitologijom. Sada smo dobili prvi trailer za igru i moramo priznati da izgleda… maštovito. Nesreća je samo što je developer izbacio trailer u isto vrijeme kada je tematski sličan God of War dobio svoju promociju.

U bilo kojem slučaju, Rune: Ragnarok je trenutno u pre-alpha fazi. Jednom kada iz nje izaće bit će to igra u kojoj ćemo morati preživjeti devet svjetova i opasne nordijske protivnike kako bismo se u konačnici suprotstavili Lokiju i zaustavili Ragnarok. Zanimljivost igre bit će u tome što će imati kooperativni PvE oblik igranja, ali i PvP obračune u kojima će se vršiti invazije na baze. Velike su šanse da ćemo pri tome moći jahati zmajeve. Jest da smo to radili i prošle godine u Shadow of Waru, ali jahanje zmajeva nikada ne izlazi iz mode.

Komentari (3)

  • Artyom

    24.01.2018 - 14:29

    Neznam dali je ovo nastavak ili reboot. Al igrao sam prvi dio, bio je jako dobar u svoje vrijeme!

    • Muflon

      @Artyom, 24.01.2018 - 18:53

      Legendarna igra! Nadam se da ce i u ovoj biti moguce mlatit protivnike s glavama i otkinutim udovima njihovih kolega. To mi je bio highlight prve igre 😀

  • Saren

    24.01.2018 - 19:35

    Ovo izgleda zanimljivo, jedva cekam ^^ 😀 Ako je netko nabrijan na vikinske igre ima ok igra zvana Vikings – Wolves of Midgard da se krati vrijeme dok ova ne stigne 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?