HCL.HR

Provjerite kako će izgledati mod karijere u UFC 4

Zoran Žalac 03.08.2020.   •   4 komentara   •   Trailer


Razvojni studio EA Sportsa demonstrirao nam je kako će izgledati glavni mod karijere u nadolazećoj borilačkoj igri UFC 4.

Jedna od velikih promjena u nadolazećem UFC-u 4 bit će ta da igra za razliku od prethodnih dijelova neće imati Ultimate Team mod. Iz EA Sportsa su objasnili kako timski aspekt nema baš mnogo smisla u sportu poput MMA gdje se svaki borac bori pojedinačno. Zbog toga su ove godine fokus vratili na mod karijere u kojemu ćemo doživjeti uspon svog borca od totalnog amatera do zvijezde UFC-a.

Na tom putu igračima će pomagati trener Davis uz kojega će svi treninzi u igri biti interaktivni te će imati svojevrsnu priču. Centralni dio karijere bit će sustav zvan Fighter Evolution u sklopu kojega će se promatrati napredak borca prema odabranom stilu borbe (npr. boksač, hrvač, džiu-džitsu majstor i sl.). Uz pomoć tzv. Evolution bodova kupovat će se posebni  potezi i nadogradnje za lika.

Novi je i sustav odnosa među borcima, fanovima i sponzorima. Preko društvenih platformi moći ćemo izazivati svoje rivale, a borce s kojima imamo dobar odnos moći ćemo pozvati na sparring meč kako bismo naučili neke njihove poteze. No, trebat će se paziti ozljeda jer će neke moći uvelike skratiti karijeru borca.

UFC 4 izlazi 14. 8. za P layStation 4 te Xbox One.

Komentari (4)

  • SonOfZeus

    03.08.2020 - 15:12

    Uzet cu kao i svaki do sada čisto jer fan MMA i jedini je igra takvog tipa. Ali ne sumnjam da ce mod karijere kao i do sada biti teški let down.

    • SonOfZeus

      @SonOfZeus, 03.08.2020 - 15:13

      Sam fan*, jedina je*

    • ihneacho

      @SonOfZeus, 04.08.2020 - 08:53

      bit će ovo teško sranje, kad ce napraviti bolju fiziku boraca

  • Wolfensteiner

    04.08.2020 - 09:18

    Kupio sam UFC 3 na rasprodaji, te iskljucivo igram karijeru…malo je reci da sam ostao razocaran

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?