HCL.HR

Zelda: Breath of the Wild može se prijeći i bez korištenja oružja

Zoran Žalac 23.09.2019.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


The Legend of Zelda: Breath of the Wild je igra koja pruža hrpu različitih metoda za prelazak, a sada je potvrđeno da i štitovi mogu poslužiti u tome.

Jedna od čari koju pruža The Legend of Zelda: Breath of the Wild jest sloboda eksperimentiranja. To je igra u kojoj se nakon uvodnih sat vremena različitim metodama možete odmah zaputiti do glavnog protivnika, a s druge strane možete provesti idućih pedesetak sati pripremajući se za završnu bitku. Različita eksperimentiranja različitih igrača već su sama po sebi ušla u legendu, otkriveni su nevjerojatni trikovi poput toga da se s neprijateljima možete boriti koristeći osvetničku ekipu Cucco pijetlova.

Iako s Cucco pijetlovima ne možete dokrajčiti glavnog negativca Ganona, ovih dana YouTuber PointCrow dokazao je možda još impresivniju stvar. Naime, Breath of the Wild može se prijeći bez korištenja oružja. Točnije rečeno, može se prijeći koristeći samo štitove, koji u igri nemaju ulogu oružja, ali mogu odbiti napade protivnika tako da oni praktički unište sami sebe. Dakle, može se reći kako Link u tom slučaju nikoga ne ubije nego se samo brani. Dobar tip Link.

Naravno, korištenje protunapada štitom od igrača traži dobar tajming, a cijeli prelazak igre samo sa štitom traži domišljate metode i razne vrste snalaženja. Kraću verziju ovog jedinstvenog prelaska (koji je trajao sveukupno 27 sati) možete pogledati u donjem videu:

Komentari (1)

  • Wolfman

    23.09.2019 - 13:25

    Fora! Iako zapravo nije prešao igru, jer mora pobijediti i finalnu Ganonovu formu (Dark Beast Ganon) za koju mora koristiti oružje koliko je meni poznato (Bow of Light) 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?