HCL.HR

Ovaj je igrač završio Minecraft bez hodanja!

Zoran Žalac 17.09.2019.   •   7 komentara   •   Zanimljivosti


YouTuber pod nadimkom TheHeightAdvantage demonstirao je interesantnu tehniku prelaženja Minecrafta bez naredbi za kretanje lika.

Vidjeli smo već kako igrači prelaze Super Mario igre bez skakanja i Resident Evil bez pucanja. Sada je pak na redu druga zanimljivost – prelaženje Minecrafta bez kretanja. Preciznije rečeno, nemoguće je igru završiti bez kretanja, ali je ostvarivo bez davanja naredbi za hodanje (naprijed, nazad i u stranu). I još preciznije, nemoguće je Minecraft završiti u potpunosti, ali tehnički gledano postoji zadnji obračun s Ender Dragonom.

Tehniku prelaska Minecrafta bez hodanja demonstrirao je YouTuber TheHeightAdvantage. Nakon što je poništio kontrole za kretanje u smjerovima, dotični je igrač kroz 30-ak sati radio sve što i obično – kopao je, sakupljao stvari, gradio objekte i jahao prase. Različitim se metodama pomicao s mjesta, ali niti u jednom trenutku nije zapeo zbog svog pravila da nema hodanja.

Po završetku igre bilo je prikazano da je igrač napravio određenu kilometražu, ali je TheHeightAdvantage objasnio kako igra za statistiku kretanja uzima i kada vas neprijatelji odbace od sebe. Najveće zasluge zapravo idu prasetu kojega je nazvao “Little Timmy” i na njemu prešao više od 45 kilometara.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?