HCL.HR

Video

HCL VideoIgramo The Last Guardian (EP3): Pojeo me je?

Igor Belan 14.12.2016.

Nisam siguran što se upravo dogodilo, ali mislio sam da su golemo mačka-pilić-štakor čudovište i mali dječak iz The Last Guardiana prijatelji. Pogledajte naš posljednji video komentar prije recenzije i recite nam što vi mislite da se tu događa.

HCL VideoIgramo The Last Guardian (EP2): Čudovište se boji vode?

Igor Belan 09.12.2016.

Čudovište u ovoj igri mješavina je mačke, jazavca, upaljača i radijatora (ili tako nešto), pa je sasvim logično da se boji vode, ali spremno u nju uranja ako ga namamite nečim slatkim. Otkrivamo i komentiramo nove detalje o The Last Guardianu u drugom po redu video komentaru.

HCL VideoIgramo The Last Guardian (EP1): Moj prijatelj, čudovište

Igor Belan 07.12.2016.

The Last Guardian je vani – izjava koju sam mislio da nikada neću napisati ipak je napisana i još k tome potpuno istinita. Pa bacite s nama prvi pogled na prvih pola sata the Last Guardiana i pogledajte kako je igra na kraju ispala i je li sav hype opravdan.

The Last Guardian je prekrasan, ali malo muči obične PS4 konzole

Juraj Bevandić 06.12.2016.

Detaljna analiza Digital Foundryja hvali grafički izgled The Last Guardiana, ali upozorava da se glatko vrti jedino na PS4 Pro konzoli u 1080p rezoluciji.

Kratki japanski vodič kako pripitomiti Tricoa u The Last Guardianu

Zoran Žalac 28.11.2016.

Ako želite bez previše muke pripitomiti veliku pernatu mačku zvanu Trico, slobodno se poslužite japanskim vodičem za to. Samo budite upozoreni da biste si mogli spoilati uvod The Last Guardiana.

Glazbu za The Last Guardian izveo je najpoznatiji orkestar na svijetu

Zoran Žalac 27.10.2016.

Skladatelj glazbe za PS4 ekskluzivu The Last Guardian u kratkom videu otkriva kako je dirigirao Londonskim simfonijskim orkestrom i zašto je to auditivni spektakl za jednu igru.

The Last Guardian se ponosi svojim nasljeđem

Zoran Žalac 08.10.2016.

Povodom približavanja izlasku The Last Guardiana Sony je pripremio kratku retrospektivu spiritualnim prethondicima te igre, podsjećajući nas kakvi su klasici prethodili nadolazećoj avanturi.

The Last Guardian prikazao svoj gameplay posljednji put prije izlaska

Zoran Žalac 15.09.2016.

Petnaest minuta čistog gameplay materijala The Last Guardiana možda vam utaži žeđ za igrom koja je nedavno odgođena, a možda vam nakon gledanja bude još i teže.

The Last Guardian više ne čuva svoj datum izlaska u tajnosti

Gregor Stojev 14.06.2016.

Novi trailer za The Last Guardian na Sony-evoj E3 konferenciji završava brojkom koju čekamo gotovo deset godina.