HCL.HR

23 godine stari PAC-MAN WORLD dobit će Re-PAC verziju

Josip Klanfar 29.06.2022.   •   1 komentara


Bandai Namco je odlučio iznenaditi vjerne fanove legendarnog Pac-Mana se najavom remasterizirane verzije PAC-MAN WORLD igre iz 1999. godine. Pogledajte kako to sve skupa izgleda u najavnom traileru.

23 su godine prošle otkako smo po prvi put igrali žutog žderonju u 3D prikazu, a sada će PAC-MAN WORLD dobiti remasteriziranu verziju s dodatkom Re-PAC u naslovu, javljaju iz Bandai Namcoa. Tako ćemo još jednom spašavati svoju obitelj koja se simpatično naziva PAC-FAM od zlog gospodara duhova, TOC-MANA.

Očekuju nas poboljšana grafika i gameplay, pa su tako Pac-Man i duhovi prošli tretman uljepšavanja, a nadograđene su i neke značajke. Platformirat ćemo i kroz različite modove igre, a biti će ih tri: Quest mode koji je zapravo kampanja, Maze mode koji sadrži kolekciju 3D labirinta i po kompletiranju kampanje, otključat će se Original mode koji sadrži originalnu PAC-MAN igru. Očekuje nas i ukupno šest arena u kampanji, a svaka arena će imati više levela i neizostavne boss bitke.

Sve će se to moći iskusiti na aktualnim platformama (PC, PlayStation. Xbx, Switch), a očekivani datum izlaska Re-PAC verzije je 26. 8. 2022. godine.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?