HCL.HR

2D RPG Toby’s Island traži vašu pomoć

Stjepan Fikter 05.03.2014.   •   0 komentara


Rukom crtana RPG avantura s naglaskom na radnju i razvijanje čudovišta, treba 20,000 dolara da dvoje developera koji stoje iza igre mogu raditi na njoj puno vrijeme.

Matt Beer i Ben Chambers developeri su koji stoje iza Toby’s Islanda, nove 2D RPG avanture u kojoj ćete se boriti na poteze, sakupljati čudovišta, nadograđivati selo, istraživati različite lokacije te rješavati zagonetke i sudjelovati u mini igrama.

Uz to, Matt Beer kaže da je ovo igra koju bi trebali zavoljeti RPG igrači čija je gamerska karijera počela u 90-im godinama prošloga stoljeća pa bi se ovom naslovu mogli radovati svi koji su se igrali na Nintendovim i drugim tadašnjim platformama.

Igra nas stavlja u ulogu dječaka koji mora ispuniti zadatke postavljene od strane njegovih predaka čime će na koncu pobijediti veliko zlo. Pritom će mu pomoći različita čudovišta koja će moći razvijati i evoluirati, a developeri još najavljuju različita okruženja, sakupljanje resursa za građenje i kreiranje novih predmeta kao i prikupljanje hrane za preživljavanje. Također je stavljen i naglasak na radnju o kojoj još nema puno detalja.

Kreatori za Toby’s Island traže 20,000 dolara u Kickstarter kampanji koja traje još 26 dana. Novac im je potreban da se mogu u potpunosti posvetiti razvoju, a već za 10 kanadskih dolara možete osigurati svoj primjerak. U slučaju uspješnog financiranja, igra bi trebala na PC-ju izaći 2015. godine. Tu je i video u kojemu Matt objašnjava mehanike gameplaya.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?