HCL.HR

Ace Combat Infinity bit će F2P PS3 ekskluziva

Stjepan Fikter 03.08.2013.   •   3 komentara


Namco Bandai je objavio kako će nedavno najavljeni Ace Combat Infinity biti ekskluzivan besplatni naslov za PlayStation 3. Povodom ove objave, stigao je i drugi trailer.

Stigle su nove informacije za nadolazeći Ace Combat Infinity koji leti prema slobodi free-to-play modela, obećavajući nam novu radnju i timski multiplayer. Nažalost, za sada još nije objavljeno što će se sve u igri moći kupiti stvarnim novcem ili bolje rečeno – koliko će sadržaja zaista biti besplatno.

Pored odluke da igra bude F2P naslov, ljubitelje serijala razveselit će informacija kako je Infinity smješten u blisku budućnost te da će sadržavati elemente koji su važni fanovima prošlih Ace Combat igara, a to će uključivati super oružja i realistične vizuale. Treba napomenuti da će igra sadržavati kampanju za samostalno igranje, dok će multiplayer činiti kompetitivni mod s dva tima po četiri igrača u kojemu je cilj nanijeti što više štete protivniku.

Ace Combat Infinity zaigrat ćemo kasnije ove godine, ali za sada još nema preciznog datuma kada će se igra moći preuzeti s PSN-a.

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!