HCL.HR

Acer Predator donosi vrijedne LoL Adria Open turnire, prijavite svoj tim

Ivor Ivošević 03.03.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


HCL i Acer udružili su snage kako bi League of Legends Adria Open turnire za igrače iz cijele regije učinili još boljima! Svi ste pozvani – prijavite se na naše kupove u LoL-u i osvojite vrijedne nagrade iz Acera.

acer_news_red

Acer Predator linija toliko je opasna da nismo imali šanse. Bacila je oko na naše LoL Adria Open turnire i sve je bilo gotovo u tren oka.

Naši LoL turniri na mjesec dana pripadaju Aceru, ali čini se da nema razloga za zabrinutost – očekuje nas već dobro poznati format od četiri tjedna kupa i mjesečnog finala, no s jednin važnim novitetom: pobjednike mjesečnog finala očekuje vrijedna nagrada u obliku pet Acer Predator gaming miševa!

Ovaj miš rebrandirani je nepogrešivi Steelseries Rival samo u još ljepšem oklopu, tako da mu je jedina mana ako previše vremena provedete gledajući u njega umjesto u ekran.

acer-predator-mouse

PRIJAVI SE, POKAŽI SKILL I OSVOJI MIŠ

Prijave za sva četiri tjedna turnira pod pokroviteljstvom Acera, koji se održavaju svake subote u 3. mjesecu, već su u tijeku. Prijavite se na što više njih i osigurajte svoje mjesto u mjesečnom finalu u kojem pobjednici odnose pet Acer Predator gaming miševa.

Prvi kup ovoga mjeseca i prva šansa za skupljanje vrijednih bodova koji vode do Acer Predator nagrada, ali i nagradnog fonda od 250€ u Riot Pointsima održava se već ove subote, 5.3. u 14 sati. Sve što trebate je sklepati ekipu od pet igrača i prijaviti se na ESL stranici klikom ovdje (pratite ‘Sign up’ postupak s desne strane).

Ako vam nešto nije jasno oko prijava, slobodno pitajte ispod u komentarima ili u našem LoL podforumu.

PRATITE LIVE STREAM

Prijenos uživo svih Acer Predator LoL kupova moći ćete pratiti na dan svakog kupa (prvi je dakle ove subote) od 15 i 30 na našem ESL Twitch kanalu, a s vama će kao i uvijek biti naš dežurni komentator Sa1na kako bi vam prokomentirao najzanimljivije mečeve turnira, ali i odgovorio na sva vaša pitanja tijekom streama.

Sretne gledatelje očekuju i nagrade iznenađenja tijekom streama pa svakako navratite u subotu na naš Twitch kanal, pogledajte mečeve i ostavite pokoji komentar.

KAKO JE PROŠAO PRETHODNI LOL KUP?

Na prethodnom LoL Adria Open kupu drugo mjesto osvojio je tim iz Srbije, s prigodnim imenom Nevr laki, dok prvo mjesto osvaja hrvatski tim Kikis Wolves koji su prvi puta zaigrali na našim turnirima i odmah zasjeli na prvo mjesto. Čestitamo!

Čini nam se kako zadnja subota u mjesecu ima magične sposobnosti da svaki put privuče najveći broj timova na turniru (ili je to ipak samo zbog zadnje šanse da se kvalificirate na mjesečno finale, nećemo nikada saznati) pa smo tako i prethodne subote imali preko 32 tima te smo morali povećati naš bracket na veličinu do 64 tima.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?