HCL.HR

Prijavite se za naš LoL turnir i osvojite vrijedne Acer Predator nagrade!

Filip Marić 04.05.2016.   •   1 komentara


Ne morate ni izaći iz kuće – samo formirajte svoj LoL tim, prijavite se za naše LoL kupove na ESL-u i na kraju mjeseca možda osvojite vrlo vrijedne Acer Predatog gaming nagrade.

acer-predator-lol-kupovi

Nakon vrlo uspješnog LoL Adria Opena u trećem mjesecu i kratke stanke sa SEEC prvenstvo u četvrtom, Acer nam se ovog mjeseca ponovno vraća u igru i donosi nove nagrade za naše mjesečne LoL Adria Open turnire. Svi ste pozvani pridružiti se natjecanju i pokušati osvojiti vrijedne Acer Predator nagrade.

Što možemo osvojiti?

Pobjednički tim ovomjesečnog LoL Adria Opena osvojit će pet Acer Predator Gaming Headseta. Kao i Acer Predator miš iz nagradnog fonda LoL Adria Opena 3. mjeseca, Predator serija i za svoj gaming headset posuđuje najuspješniji Steelseries model. Radi se o “presvučenom” Steelseries Siberia headsetu koji već godinama postavlja granice kvalitete u svom segmentu.

acer-predator-gaming-headset

Osim ove glavne nagrade rezervirane za najbolji tim na kraju mjeseca, dijelit ćemo i RP na svim kvalifikacijskim kupovima koji vode do velikog finala. Budući da je Riot nedavno promijenio pravila o dodjeli Riot Pointsa na korisničke račune, ne možemo vam još reći točan iznos RP-a koje ćemo dijeliti na predstojećim kvalifikacijskim kupovima, no obavijestiti ćemo sve sudionike o iznosu i načinu primitka RP-a prije svakog kupa.

Kako osvojiti nagrade?

Uz malo skilla i treninga – vrlo lako. Svake subote od 14 sati, kao što je to već običaj, igraju se naši tjedni online LoL Adria Open kupovi kojima može pristupiti neograničen broj timova potpuno besplatno. Oni služe kao kvalifikacijski kupovi za mjesečno finale po principu što više puta igrate i što se bolje plasirate kao tim na pojedinom kupu, to ćete osvojiti više kvalifikacijskih bodova koji vam trebaju za pristup mjesečnom finalu.

U mjesečnom finalu susrest će se osam najboljih timova iz kvalifikacijskih kupova u borbi za taj krasni Acer Predator gaming headset.

Jedini uvjet jest da vaš tim mora biti sastavljen isključivo od igrača koji žive u Adria regiji. Više informacija o pravilima i svim detaljima potražite na Info i Rules stranicama kupova.

Gdje se igra i kako se možemo prijaviti?

Prijaviti se za kvalifikacijske turnire možete ovdje:

Svi kupovi pa tako i onaj mjesečni se igraju isključivo online, dakle iz udobnosti vašeg doma i to preko naše ESL platforme za turnire.

Gdje možemo gledati prijenos turnira?

Sve kupove moći ćete pratiti putem našeg službenog Twitch.tv/ESL_Adria kanala od ~15:30 sati svake subote, a vaš komentator i voditelj će biti već vam dobro poznati LoL majstor Miloš “Sa1na” Šainović.

Komentari (1)

  • Ivikus

    05.05.2016 - 17:42

    Nekom treba iskusan midlaner trenutno diamond na jednom i platinum na rugom accu? Igram od S1 i champion pool je prilično velik. Za više informacija add in game : Ivikus

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?