HCL.HR

Activisionovi superjunaci nestali s digitalnih trgovina

nebel 02.01.2014.   •   3 komentara


Activisionove igre s Marvelovom licencom povučene su sa Steama, PlayStation Networka te Xbox Live usluge iz zasad nerazjašnjenog razloga.

Activisionove X-Men, Spider-Man i Deadpool igre od jučer više nisu dostupne u svojim digitalnim izdanjima na PC-u i konzolama. Naime, čini se kako je suradnja između Activisiona i Marvela došla svome kraju s početkom 2014. godine te je nejasno hoće li se ubuduće nastaviti i u kojem obliku.

Odstranjene igre i njima odgovarajući DLC sadržaji su kako slijedi: Deadpool, Spider-Man: Friend or Foe, Spider-Man: Web of Shadows, Spider-Man: Shattered Dimensions, Spider-Man: Edge of Time, X-Men: The Official Game, X-Men Destiny te X-Men Origins: Wolverine. Najnoviji naslov među njima, prošlogodišnji Deadpool, u prodaji u digitalnom formatu bio je manje od pola godine.

Activision nije objasnio razlog ovakve situacije, ali ju je najavio krajem godine kada su gore spomenuti naslovi bili na sniženjima od 50-67%. Valja napomenuti da su igre maknute samo iz prodaje, što znači da ih korisnici koji su ih ranije kupili mogu bez problema i dalje preuzimati i igrati kada to požele.

Komentari (3)

  • Corvodin

    02.01.2014 - 11:08

    Ako je ovo doista ovako, nada mi je da će Spider Man dopast u ruke nekom pristojnom studiu, da napokon vidimo dobru Spider Man nakon dvojke.

    • AnonDogi

      @Corvodin, 02.01.2014 - 19:04

      Izvini molim te, ali Spider-Man: Web of Shadows, Spider-Man: Shattered Dimensions i Spider-Man: Edge of Time su sasvim solidne i zabavne igre.

    • Corvodin

      @Corvodin, 02.01.2014 - 20:14

      Kako kome. Po meni Beenox još nije odradio Spider Man igru kako bi trebalo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?