HCL.HR

Age of Empires 3 se definitivno priprema za Definitive Edition

Zoran Žalac 25.01.2020.   •   5 komentara


Zadnji obećani remaster Age of Empires serijala bit će dostupan za testiranje od idućeg mjeseca, najavili su iz Microsofta.

Fanovima Age of Empires serijala prošle su godine ispunjene želje – dobili su remaster najpopularnije igre u serijalu, Age of Empires 2, te prvi pogled na iščekivani nastavak, Age of Empires 4. Nema nekog velikog uzbuđenja oko remastera trećeg dijela, ali on će se svejedno dogoditi. Prvi koraci prema tome bit će napravljeni već idućeg mjeseca kada kreće testiranje beta verzije.

Za pristup testiranju Age of Empires 3: Definitive Editiona potrebno je biti u Insider programu te imati dovoljno snažno računalo, što uključuje sljedeće: 8 GB radne memorije, 2 GB video memorije te operativni sustav Windows 10. Testiranje će se vršiti postupno te će u njega s vremenom biti pozvano sve više igrača. Testirat će se mali dijelovi kampanje te značajniji dio multiplayera. Beta će se odvijati i na Steamu i na Microsoft Store.

Ne zna se još kakve će novitete donijeti ovaj remaster, ali je jasno da grafički neće napraviti toliki skok kao prijašnja dva “definitivna” izdanja Age of Empires igara. Trojka je za svoje vrijeme izgledala lijepo, ali su pojednostavljenja u gameplayu odbila neke fanove ovog serijala.

Komentari (5)

  • hrga007

    25.01.2020 - 12:15

    s ovim sam odrastao i ovome se radujem <3

  • vragec25cro

    25.01.2020 - 12:41

    Bitno da mi dali dvojku 🙂 Trojku završio cijelu davnih dana,ali me se nije dojmila kao dvojka.Sad me zanima samo Age of Empires 4 da vidim šta su učinili.

  • Apocalypse4987

    25.01.2020 - 12:45

    Odrasta sam na aoe 1 i aoe 2, srednju školu odradio uz aoe 3, i ne bi se baš složija oko podjednostavljenja, dapaće mislim da je trica čak bogatija gameplayem, samo joj fali masu nezavisnih kampanja kao u aoe 2. Najbolja stvar u igri su mi bili hometown i karte za pojačanje, tako da svako može civilizacije dodatno prilagođavat svome tipu gameplaya

  • MoGaming

    25.01.2020 - 21:01

    Trojka je imala odličnu kampanju.

    • Paponja

      @MoGaming, 26.01.2020 - 00:36

      Vrhunska kampanja sa Black familijom a i ekspanzije asian dynasties i war chief su isto imale odlicne kampanje,stovise od war chiefa kampanja ne nadopunila onu prvu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?