HCL.HR

Age of Empires stiže na iOS i Android

nebel 25.06.2013.   •   2 komentara


Mobilna inačica nekad popularne strateške igre Age of Empires trenutno se razvija za iOS i Android uređaje, a kasnije će se pojaviti i na Windows Phoneu.

Nakon dva relativno skromna pokušaja oživljavanja (F2P inačica i „HD“ prerada), kultni strateški serijal Age of Empires nove će igrače pokušati privući na mobilnim platformama. Naime, Microsoft je potvrdio kako je s japanskim timom KLab Inc. sklopio dogovor o razvoju mobilne inačice Age of Empiresa za iOS te Android uređaje, a kasnije i Windows Phone.

Igra će biti besplatna za igranje, baš kao i Age of Empires Online, a izlazak joj je planiran do kraja Microsoftove fiskalne 2013. godine koja je tek počela. Inače, Microsoftu ovo nije prvi put da svoje igre dovodi na platforme svojih konkurenata. Ranije ove godine na iOS je tako sletio Ms. Splosion Man, a prije godinu dana na Android je portan Kinectimals.

Komentari (2)

  • Apocalypse4987

    25.06.2013 - 11:45

    Zašto se jednostavno ne suoće sa stvarnošću? Ljudi ne žele nikakve HD remakeove, prerade, MMO-ove, aplikacije… žele ono zbog čega su zavolili AoE serijal. Oćemo AoE 4!

    • DjokaBA

      @Apocalypse4987, 25.06.2013 - 13:20

      tako je !

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?