HCL.HR

Akcijski RPG Hyper Light Drifter igramo u proljeće iduće godine

Stjepan Fikter 27.08.2015.   •   2 komentara


Iako je sadržaj igre skoro pa gotov, developeri ne žele snižavati standarde da bi je zaigrali još ove godine, stoga je okvirni datum izlaska postavljen na proljeće 2016. godine. Pogledajte novi trailer.

Kickstarter uspješnica Hyper Light Drifter uz novi trailer, dobila je i okvirni datum izlaska – proljeće iduće godine i to prvo PC i Mac verzije pa tek onda ostale platforme.

Iako je igra u razvoju dvije godine, developeri objašnjavaju kako je nećemo zaigrati ove godine budući da imaju postavljene visoke standarde koje ne žele snižavati. Samim time, to bi trebalo rezultirati puno kvalitetnijom završnom verzijom, a kako je kreiranje sadržaja skoro pri kraju, sve treba testirati, balansirati i na kraju popraviti bugove, što opet zahtjeva dosta vremena.

Iz studija Hearth Machine još nadodaju da je razvoj igara često neprecizan proces otkrivanja kako sve radi, bilo da se radi o osnovnim mehanikama, vizualima, zvuku ili mogućnostima interakcije, a budući da je u pitanju manji tim, developeri pažljivo uzimaju u obzir odluke o dizajnu, svijetu, priči i tehničkim stvarima. Više informacija o igri trebalo bi biti dostupno krajem mjeseca kada se održava PAX Prime sajam.

Komentari (2)

  • Antifeminista

    27.08.2015 - 14:33

    Ovo me podsjeća na onaj užas od Titan Soulsa. Ughhh!

    • Ementaler

      @Antifeminista, 28.08.2015 - 04:45

      Što ti je bilo tako užasno u Titan Soulsu? :/ Ovo podsjeća dosta na to grafički, istina, ali samo grafički – ovo je malo opširnija i kompleksnija igra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?