HCL.HR

Ako posjedujete Stalker igre svratite na GOG.com

Zoran Žalac 04.04.2015.   •   0 komentara


Vlasnici Stalker igara u fizičkom izdanju na GOG.com mogu dobiti besplatno digitalno izdanje s dodacima kao što su soundtrack, wallpaperi itd.

Digitalni dućan za PC igre GOG.com pokrenuo je novu inicijativu kojom će vlasnicima starijih igara u fizičkom izdanju (na CD-u/DVD-u) omogućiti da iste dodaju u svoju digitalnu kolekciju. Naime, ako posjedujete originalnu igru na GOG-u možete upisati njezin CD-key, odnosno serijski broj te dobiti besplatan digitalni primjerak zajedno s nekolicinom dodataka kao što su glazba iz igre, slike iz igre, vodiči i drugo. Naravno, digitalni primjerci na GOG-u su uvijek DRM-free što znači da se ne trebate baviti nikakvom dodatnom aktivacijom igre.

Za sada ova ponuda vrijedi tek u slučaju tri igre S.T.A.L.K.E.R. serijala (Shadow of Chernobyl, Clear Sky i Call of Pripyat), no kako poručuju iz GOG-a, plan je ubuduće omogućiti isto za još niz drugih, starijih igara. S obzirom da se danas na PC platformi kupuje više digitalnih izdanja nego izdanja u fizičkom obliku, ovo je svakako pohvalna inicijativa.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?