HCL.HR

Alien: Isolation potrajat će do 15-ak sati

ToxarE 19.06.2014.   •   1 komentara


Napetost nadolazeće horor avanture Alien: Isolation potrajat će dobrih petnaestak sati, otkrio je developer Creative Assembly poručivši pritom kako igra neće biti striktno linearna.

Da će Alien: Isolation biti strašan naslov to smo shvatili već po najavi igre, no tek smo sada doznali koliko će dugo nastojati zadržati svoju napetu atmosferu. Naime, u intervju za Angry Joe Show, developeri iz Creative Assemblyja otkrili su kako će igra trajati oko petnaestak sati; odnosno da će toliko u prosjeku biti potrebno da je igrači završe. Naravno, ako ćete svakih pet minuta drhtati u mraku i uzimati piš-pauze svakih deset – ta će trajnost dodatno rasti.

„Igra traje oko 15 sati jer imamo mnogo toga za odraditi po pitanju priče i različitih mehanika vezanih za Aliena… Alien: Isolation je pomalo Metroidvania tip igre – možete se vratiti na područja i naći nove stvari, istražiti i otključati nova područja. Ima mnogo toga što možete napraviti u svijetu igre… Međutim, teško je pogoditi pravu trajnost jer ljudi mogu igrati satima bez da vide Aliena ako su oprezni i skrivaju se, a ako ga ne prizivaju, ako nema eksplozija koje će mu skrenuti pozornost, kroz igru se može proći dosta brzo.“ – pojasnili su u Creative Assemblyju.

Alien: Isolation sprema se za zastrašivanje 7. listopada ove godine u verzijama za PC, PS4, XBO, PS3 te X360.

Komentari (1)

  • antrax83

    19.06.2014 - 22:11

    odlicno, sto duze to bolje

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?