HCL.HR

Alien: Isolation screenshoti prikazuju igru skrivača

ToxarE 20.01.2014.   •   6 komentara


Nadolazeća survival horor avantura smještena u Alien univerzum prezentirana nam je novim setom slika iz igre na kojima praktički osjetimo napetost u igri skrivača s Xenomorphom.

Potencijalno najstrašnija Alien(s) igra nedavno je najavljena u režiji strateških eksperata razvojnog tima Creative Assembly, a premda je najavljena s priličnom količinom video materijala, tek sada smo dobili neke zanimljive slike iz same igre. Kao što ćete vidjeti u galeriji priloženoj ispod ovog teksta, Alien: Isolation izgleda prilično specifično u svom grafičkom dizajnu koji pokušava oponašati futurističko okružje kakvim ga se zamišljalo krajem sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Isto tako, primijetit ćete manjak akcije, odnosno veći fokus na atmosferi čijoj napetosti najviše doprinosi zastrašujući neprijatelj u obliku ogromnog Aliena. S njime ćemo se „igrati skrivača“, ali ne iz zabave nego da bismo spasili živu glavu i po mogućnosti pobjegli s broda. Alien: Isolation najavljen je za PC, Xbox One i PlayStation 4, a mračne predjele tih platformi trebao bi posjetiti tijekom jeseni ove godine.

Komentari (6)

  • delight353

    20.01.2014 - 20:28

    Zanimljivo…

  • CroDruid

    21.01.2014 - 00:27

    Fino!

  • Brko28

    21.01.2014 - 10:44

    dobro izgleda

    • oskullop

      @Brko28, 21.01.2014 - 16:10

      oo brki se nesto svida nije dobro pripremite se za nekakvu prirodnu katastrofu 🙂
      btw da bas izgleda obecavajuce.

  • MaliMicek

    21.01.2014 - 11:25

    Skrinsi iz trailera hehe

  • Adam Jensen

    21.01.2014 - 13:27

    Ovo mi se sviđa, zar nije bolje kada ima jedan zajeban glavni neprijatelj (alien) koji će nas progoniti čitavu igru i tako će se atmosferičnost održavati na visokom nivou. A ne kao u Colonial Marinesu i sl. gdje aliene ubijamo na kile kao da su kakvi nacisti iz neke pucačine iz WW II i samim time ih se više i ne bojimo i onaj radar za pokazivanje kretanja gubi na svrsi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?