HCL.HR

America’s Army: Proving Grounds stiže pred kraj mjeseca

Renato Pedišić 15.08.2013.   •   3 komentara


Jedini serijal videoigara na svijetu kojega izrađuje američka vojska, dobit će novi nastavak podnaslovljen Proving Grounds, a PC publika će ga besplatno moći zaigrati putem Steama pred kraj mjeseca.

America’s Army: Proving Grounds, najnoviji nastavak u serijalu videoigara kojega izrađuje američka vojska, na Steamu će se naći 29. kolovoza kao besplatan naslov u kojemu će uz pripadnike vojski svijeta moći sudjelovati i šarolika publika te možda pokoji terorist naučnik.

Proving Grounds će naglasak staviti na manju jedinicu vojnika koja u okršajima vatrenim oružjem mora surađivati i taktizirati kako bi se što vjernije prenio ugođaj koji vlada u stvarnom i svakodnevnom ratovanju. Službeni opis igre kaže sljedeće:

“Igrači će se u igri susresti s tipom pozicijskog taktiziranja s kakvim se vojnici američke vojske susreću u svakoj stvarnoj vojnoj operaciji na urbanom terenu. Igra je smještena u izmišljenu državu, Republiku Ostregals, a igrači će se naći u ulozi 11B pješaka koji se uvježbava u borbenim manevrima na trening lokaciji JTC Griffin. Trening je ključan za uspjeh igrača u LRCA-R jedinici, u potpunosti izvježbanom timu koji odlazi na specijalne operacije iza neprijateljskih linija”.

Trailer koji prikazuje ono što smo upravo napisali pogledajte u nastavku, a ako vam se svidi ne zaboravite na kalendaru zaokružiti taj 29. kolovoza kako biste među prvima uletjeli u bitke koje će uprizoriti America’s Army: Proving Grounds.

Komentari (3)

 • Diazz72

  15.08.2013 - 13:00

  Igrao sam betu i odlična je. . . 😉

 • goldfinger

  17.08.2013 - 07:49

  Ovo mi izgleda ko žešći shit…..

 • kuky90

  @shakesfeaR, 15.08.2013 - 19:42

  i meni je dobra, baš jučer smo rokali kolega i ja

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!