HCL.HR

Američki predsjednički kandidat Bernie Sanders dobio svoju igru – Super Bernie World

Zoran Žalac 10.03.2020.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


U jeku predizborne kampanje u SAD-u jedan je od predsjedničkih kandidata dobio neslužbenu igru po uzoru na Super Mario World.

Američki političar Bernie Sanders nameće se kao jedan od glavnih kandidata za nasljeđivanje predsjednika SAD-a, Donalda Trumpa. Sanders je zbog svoje retorike popularan među različitim grupama, a preferiraju ga i neki igrači. Osvajač nedavno održanog Final Kombat turnira u Mortal Kombatu svoju je pobjedu posvetio upravo ovom političaru, a jučer je na Steamu osvanula igra Super Bernie World.

Ovaj očiti klon Super Mario Worlda može se zaigrati besplatno. Igrače stavlja u ulogu naslovnog demokrata te ih šalje u 11 američkih država kako bi ih oslobodio od vladavine četiri republikanska bossa. Sanders u toj avanturi skuplja pojačanja u obliku cheddar sira i crvenih ruža.

Dakako, Sanders nije jedini američki političar koji je “ovjekovječen” u videoigri. Aktualni predsjednik Trump pojavljuje se u čitavom nizu igara na Steamu. Doslovno postoje Trump Simulator VR, Save Daddy Trump te World War Party: Game of Trump.

Komentari (3)

  • MightyAloy

    10.03.2020 - 15:39

    Puno sreće Bernieu na izborima, neka konačno dobije demokratsku nominaciju i sruši onog narančastog tupana i započne proces da i američki građani konačno dobiju osnovna ljudska prava poput fer zdravstvenog osiguranja, a koje odavno uživaju građani civiliziranih državama.

    • afaron

      @MightyAloy, 10.03.2020 - 19:24

      Na žalost, Biden je trenutno favorit..

    • LetMeBeFrank

      @MightyAloy, 11.03.2020 - 17:50

      Komunist Sanders ili demencija Biden. Ne znam ko bi normalan u 2020. glasao za kandidata demokrata preko jednog od najboljih predsjednika US ikad. Trump 2020 glatka pobjeda.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?