HCL.HR

Američki reper Snoop Dogg ima Xbox Series X hladnjak

Zoran Žalac 24.10.2020.   •   48 komentara   •   Zanimljivosti


Microsoft se u više navrata šalio na račun svoje Xbox Series X konzole koja izgleda kao mali hladnjak. No, američki se reper Snoop Dogg ne šali – stvarno ima Xbox hladnjak.

Još od prvog prikazivanja nestandardnog oblika Xbox Series X konzole, internetska se publika šalila da Microsoftova konzola izgleda kao hladnjak. U Xboxu su tu šalu prihvatili te se na račun konzole šalili i u službenom programu. No, šalu je na “next-gen” razinu odveo američki reper Snoop Dogg koji je snimio svoj hladnjak u obliku Xbox Series X konzol, a u njemu tortu u obliku Xbox Series X konzole te stvarni model konzole (ili barem prototip iste).

Snoop Dogg je inače veliki fan Xboxa, toliki da ga je 2016. smetalo što Xbox Live mreža nije radila kako treba pa je javno pozvao Billa Gatesa da to popravi. Iako nije poznato je li ekipa Xboxa sudjelovala u ovoj promociji  konzoli ili je to samo Dogg pokazao svoju ljubav prema zelenom kampu, ne bi bilo čudno da se radi o marketinškom potezu. Reperi su očito popularni promotori konzola jer je Sony s druge strane angažirao Travisa Scotta da promovira njihov PlayStation 5.

Čekamo samo da se Eminem priključi repanjem o Nintendu.

Označeno sa:

Komentari (48)

  • playbox124

    24.10.2020 - 13:54

    Too snoopyyy, samo zelenjava 🍀❤️

  • Pararera

    24.10.2020 - 14:26

    Čudo da nema trave u njemu 😀

    • darkness666

      @Pararera, 24.10.2020 - 15:29

      Trava se cuva u dubokom😉

    • Emperor Ghaleon

      @darkness666, 24.10.2020 - 15:37

      Kako ti to znaš, kolega?

    • Pararera

      @Emperor Ghaleon, 25.10.2020 - 08:19

      Šta misliš kako mi stariji izdržimo kad ti u gejm uđe neki klinjo od 7-8 godina?

    • Tomina

      @Pararera, 26.10.2020 - 07:22

      Klinjo od 7-8 godina ti može jedino ući u Fortnite ili slično. 🙂 Problem su ovi od 12-13 godina, misle da sve znaju, a ne znaju razliku između ovog i onog kod žena hehe.

  • vragec25cro

    24.10.2020 - 14:47

    Meni jedino žao šta se odmaknuli od velikog X kao na prvom xboxu.

  • Veblar

    24.10.2020 - 15:00

    ajde napokon neka nebitna vijest o xboxu 😀

    • Nightyx

      @Veblar, 25.10.2020 - 09:05

      nije bio bitan ni prvi unboxing, ni hrpa novih informacija ni nista, ali ako snoop dog ima xbox hladnjak, e to je vijest! 😀

    • Veblar

      @Nightyx, 25.10.2020 - 11:31

      mora da su neki maSony krivi za to 😀

    • Nightyx

      @Veblar, 25.10.2020 - 18:38

      ili vlada

  • Zoran Zabac

    24.10.2020 - 15:08

    Gdje se može naručiti ovaj frižider? Jer imam neku dostavu 19.11., neka konzola nova, pa da mi usput dostave i frižider zajedno, da ne dolaze 2 puta 😁

    • playbox124

      @Zoran Zabac, 24.10.2020 - 15:12

      Ubijas sa spikama

    • mr. Poo

      @Zoran Zabac, 24.10.2020 - 15:57

      pijan sam…curi spermek iz mametine žabe

    • vragec25cro

      @Zoran Zabac, 24.10.2020 - 17:29

      Kasni ti nešto dostava 🙂

    • PppPP

      @Zoran Zabac, 24.10.2020 - 17:31

      ???

    • SeLjAnCuRa94

      @Zoran Zabac, 25.10.2020 - 11:40

      Đesi Žabac nesrećo stara, pa zar ti se opet zaglavila
      vrata od podruma

    • Tomina

      @Zoran Zabac, 26.10.2020 - 07:22

      hahaha šta, tatica dao pare za novog Ponija? hahahhaahhahaa ruter fen boj

  • Trickster

    24.10.2020 - 15:24

    Travis Scott je dns marketinska masina on i Snoop nisu u istoj ligi sto se tice marketinga,u glazbu necu ulazit a i nezz bas jel Microsoft zeli da ih Snoop predstavlja jer podrzava Trumpa i jos je imao tamo neke izjave koje nisu dns popularne.
    Od svih poteza ovaj ce Sony-u najvise prodat PS5.

    • playbox124

      @Trickster, 24.10.2020 - 15:40
    • Trickster

      @playbox124, 24.10.2020 - 16:02

      Hahah how about no?

    • Emperor Ghaleon

      @Trickster, 24.10.2020 - 16:18

      Ja ne kužim zašto je liberalima teško prihvatiti da su izgubili izbore i da svatko ima pravo glasati i podržavati koga želi. Stvarno su ko zemlja 3. svijeta.

    • zlakob

      @Trickster, 24.10.2020 - 16:36

      hahah ti moraš da se šališ.. travis scott, hebeni fag autotune rapper. Rap je umro 2005, štuje se samo old school rap i toe to..

    • Trickster

      @zlakob, 24.10.2020 - 16:51

      Ja ne volim njegovu glazbu nikako a pokusao sam slusat, Eminem moze njega a i Snoopa pojest za dorucak sto se tice rap-a…medjutim lik je marketinski bas jak,tu nema price.

    • Bogy

      @Trickster, 24.10.2020 - 21:42

      Travis Scott osim marketinga ima “cultural impact” što snopp dogg nije nikad imao. Glazba mu je dobra u zadnje vrijeme, ali ne vjerujem da će puno njegova promocija utjecati na kupnju.

    • Trickster

      @Bogy, 24.10.2020 - 23:05

      Recimo najavi novi koncert u Fortnite ekskluzivno za PS5 il tako neke stvari..to je veliko…al tko zna sta ce biti,vidjet cemo.

    • Bogy

      @Trickster, 25.10.2020 - 11:06

      Ma rijetko koji glazbenik se može trenutno pohvaliti s tolikim utjecajam na teen kao Travis Scott. Dovoljno im je ovo promocija koju su napravili jer će teen konzola biti više cool.

    • Tomina

      @Trickster, 26.10.2020 - 07:24

      igraš fortinite? hahahahhahahahaha…E moj Smike.

    • Pararera

      @Bogy, 25.10.2020 - 08:24

      Veći utisak ima Snop, za mene. Naravno, netko tko ne zna za N.W.A. i tu eru, Snop im nema neki utisak.

    • Bogy

      @Pararera, 25.10.2020 - 11:01

      Utjecaj Travis Scott je trenutno veći nego je Snopp dogg ikad bio. Travis Scott ima utjecaj u glazbi, modi i igrama. ovo je više promocija koja cilja na mlađu populaciju. Ne vjerujem da snopp dogg ima prevelik utjecaj na tu od 12 do 18 godina. Što se tiče koje bolji reper to je sad druga stvar i može se raspravljati.

    • zlakob

      @Bogy, 25.10.2020 - 15:48

      izmedju ostalog, ajmo ne usporedjivat utjecaje, jel razlika je cca 20-30 godina, danas imas facebook, instagram, tik tak, moze se reci da je danas jedno 100x lakse skupit publicitet nego prije 30 godina, kad si morao izac na ulicu i probit se, da bi kasnije te prepoznala izdavacka kuca i mozda se pojavio na TVu.. tako da te argumente o utjecaju necu priznat nazalost

    • hacksor1234

      @zlakob, 24.10.2020 - 20:43

      Rap je dalje živ, i dalje ima dobrih likova kao Denzel Curry, Cole, Kendrick, Eminem, Kanye. Travis je dobar sto se tice beatova i produkcije ali ostalo bas i ne, ali i on se ni ne slusa zbog dubokoumnih lyricsa

    • zlakob

      @hacksor1234, 25.10.2020 - 15:45

      a gle vi svi “mladja generacija” slusajte to sto slusate… ja recimo vise nikako nemogu prozvakat ovaj “novi” rap… beatovi im bacaju na trap/techno sto mi se nesvidja, a lyricsi i da nepricam.. ova stara bagra (NWA, kasnije Eazy-e, Ice Cube, Pac, Eminem, BIGGIE, Wu Tang Clan) to su za mene rapperi.. ovo gutanje rijeci i autotune mi dize kose na glavi, iako sam celav xD, al ko sta velim, svako slusa sto voli jel..

    • Kratosov Boy!

      @zlakob, 25.10.2020 - 09:22

      Znaci Kendrick, J.Cole, Denzel i J.I.D nisu dobri? Ima ih još al da sad ne nabrajam

    • Dick Johnson

      @Trickster, 24.10.2020 - 22:58

      Tko?

    • LetMeBeFrank

      @Trickster, 25.10.2020 - 14:02

      Snoop ne podrzava Trumpa, to ne bi moglo biti dalje od istine. I kakve veze ima reklamiranje nekog proizvoda s tim koga podrzavas politicki?

  • Emperor Ghaleon

    24.10.2020 - 15:35

    ”Čekamo samo da se Eminem priključi repanjem o Nintendu.”
    How ’bout no.

    • Zoran Žalac

      @Emperor Ghaleon, 24.10.2020 - 16:41

      Life is no Nintendo game, yo!

    • Dragan[MKD]

      @Zoran Žalac, 24.10.2020 - 20:48

      Zorane ažuriraj članak ima video na Jutubu, iJustine kanal.

  • cmicko22

    24.10.2020 - 16:28

    Baš me iskreno zanima koliko ljudi odluči kupiti konzolu jer ju reklamira neki reper/celebrity kako uopće radi mentalni sklop ljudi koji vide Snoopa ili onog šta promovira PS5 pa kažu eh ako on voli ovu konzolu ja ju moram kupiti.

    • Emperor Ghaleon

      @cmicko22, 24.10.2020 - 16:32

      Ljudi kupuju igre i konzole koje im preporuče YouTuberi; uostalom, imamo i nedavno otvoreni thread o tome. Valjda i ovo isto funkcionira.

    • cmicko22

      @Emperor Ghaleon, 24.10.2020 - 16:36

      Izgleda da sam postao prestar i malo sam otupio mozak ali kupiti bilo kakav proizvod jer ga reklamira poznata osoba meni osobno zvuči čudno u najmanju ruku.

    • Emperor Ghaleon

      @cmicko22, 24.10.2020 - 16:41

      E to ti je zato jer si ”zaostao”. Moraš biti aktivan na nekoliko društvenih mreža, recimo Instagram prije svega i pratiti influencere koji će ti govoriti što trebaš raditi, kako se oblačiti i što kupiti, jer očito je da sam to ne znaš.
      (Sarkazam, naravno. Uostalom, koji k**** će Keanu Reeves u Cyberpunku? Potpuno ista stvar.)

    • Trickster

      @cmicko22, 24.10.2020 - 16:45

      Zacudio bi se..Ja nisam imao pojma o Travisu al malo googlanja i lik ima jelo u Mc Donaldsu, preporodio Nike Dunks liniju obuce, onaj Fortnite koncert ima 100 mil pregleda na YT itd..klinci i mainstream ga vole i kopiraju..cudan svijet

    • vragec25cro

      @Trickster, 24.10.2020 - 20:01

      Znači umjesto da guglaš o proizvodubti guglaš o promotoru tog proizvoda 🙂 U tvojem slučaju izgleda kao da Sony reklamira Travisa,a ne travis ps5 🙂

    • Trickster

      @vragec25cro, 24.10.2020 - 20:49

      Znam sve o proizvodu ionako,zanimalo me samo cemu big deal oko njega

  • Kratosov Boy!

    25.10.2020 - 09:27

    Sto je najbolje Eminem je u MTMB repao o Nintendu

  • speedyxd

    25.10.2020 - 13:03

    Koliko je propao ovaj covek da mora da reklamira igracke za decu da bi zaradio koji dolar a koliko je bio popularan ccc

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?