HCL.HR

Multiplayer igra Among Us potvrdila dolazak na PlayStation 4 i 5

Zoran Žalac 30.04.2021.   •   4 komentara


Najpopularnija igra traženja uljeza neće izostati ni s PlayStation konzola. Kasnije ove godine na PS4 i PS5 stiže Among Us.

Neki predviđaju da će interes za multiplayer igrom Among Us opasti čim se riješimo pandemije novog koronavirusa, no bez obzira na te prognoze čini se kako ćemo Among Us igrati na svim mogućim platformama prije nego se to dogodi. Uz već najavljenu verziju za Xbox konzole sada je potvrđeno da će Among Us kasnije tijekom 2021. dobiti svoja izdanja za PlayStation 4 i 5.

I to je to – to je cijela najava, otprilike. Rečeno je još samo kako će verzija za Sonyjeve konzole u startu imati dostupne sve četiri mape, što se nekako i podrazumijeva. Kao i to da će se plaćati, baš poput verzija za PC i Switch – besplatna je jedino verzija za mobitele. Posebnost verzije za PlayStation bit će ekskluzivni sadržaji vezani uz serijal Ratchet & Clank.

Developeri igre tvrde kako su u planu brojna ažuriranja, a novosti koje dolaze s njima bit će dio svih verzija, pa tako i one za PS4/5. No, što će konkretno biti novo – to ćemo doznati kasnije.

Komentari (4)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?