HCL.HR

PC

PLATFORMA

Jedna rasa da vlada svima njima – gaming na PC-u podrazumijeva igranje na Windows operativnim sustavima, potpunu kontrolu nad igrama, predivne mogućnosti modificiranja istih, kukanje kad one nisu dobro optimizirane, ali i divljenje zadnjem kriku ultra-realistične vizualne prezentacije. Tko ne voli PC platformu, ne voli ni predigru prije seksa. A tko ne voli predigru, taj nije ni pravi igrač, kaže stara narodna.

PC Recenzije

RecenzijaNeed for Speed Heat

Zoran Žalac prije 9 sati

Serijal Need for Speed slavi 25 godina postojanja. Velika je to obljetnica, ali veliko je i pitanje obilježava li ju NFS Heat na dostojan način.

RecenzijaWarsaw

Svan Hlača 31.10.2019.

Warsaw je turn-based strategija koja bez kompromisa igrača baca u kaos i užas Drugog svjetskog rata. Nećete se zabaviti, ali ponekad je i to dobro.

RecenzijaThe Beast Inside

Pero Mlinar 31.10.2019.

Kuća u šumi istovremeno je poprište priče o viktorijanskim užasima i hladnoratovskim intrigama. The Beast Inside igra je koja ne želi pripadati samo jednome žanru.

PC Vijesti

Kojima kaže da su ocjene Death Strandinga niže u Americi jer tamo više vole pucanje

Zoran Žalac prije 15 sati

Tvorac Death Strandinga podijeljene je ocjene za svoju igru protumačio kulturološki, možda čak i uz nekoliko predrasuda.

Prvi modovi za Red Dead Redemption 2 na PC-u između ostalog donose i golotinju

Hrvoje Smoljić prije 2 dana

Prvi, sramežljivi modovi za Red Dead Redemption 2 polako izlaze te već donose neke zanimljive mogućnosti između kojih ima i ponešto golotinje.

PUBG bi uskoro mogao dobiti mogućnost formiranja klanova

Hrvoje Smoljić prije 2 dana

Ako je za vjerovati iskopanim podacima i slikama, u popularni PUBG battle royale uskoro stiže dugo tražena opcija da s drugim igračima osnujete klanove.

PC Specijali

Pročitajte ove savjete prije nego krenete igrati Death Stranding

Zoran Žalac prije 4 dana

Death Stranding je neobična igra pa nije čudno da imamo nekoliko savjeta koji bi vam mogli pomoći da ju doživite na najbolji način.

Kako je Minecraft (opet) postao popularan?

Filip Zorić 10.10.2019.

Minecraft je neviđeni fenomen u gaming svijetu čiji ćemo inicijalni rast popularnosti pamtiti dok smo živi. No koja je formula njegovog uspjeha i zašto se prije par mjeseci opet vratio na sam vrh YouTube trendinga?

Red Dead Redemption 2 – godinu dana kasnije

Zoran Žalac 04.10.2019.

Red Dead Redemption 2 uskoro će proslaviti svoj prvi rođendan. Tom prigodom, a i povodom objave da igra dolazi na PC platformu, vrijedi se još jednom osvrnuti na Rockstarov ep o odmetnicima.

PC Igre

IGI Origins

Stjepan Fikter prije 5 dana

IGI Origins radnjom je prethodnik prijašnjim IGI igrama u kojemu ćemo upoznati kako je nastala istoimena organizacija i kroz taktičko akcijski gameplay špijunirati diljem svijeta.

Transport Fever 2

Stjepan Fikter prije 5 dana

Pokažite svoje logističke vještine u upravljanju transportnim carstvom koje se proteže od zemljanih puteva preko vode do zračnih linija na tri kontinenta.

Diablo 4

Zoran Žalac 01.11.2019.

Diablo 4 tonom će biti mračniji od svog prethodnika, a glavnu prijetnju ovoga će puta predstavljati Lilith, majka Nephalema.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?