HCL.HR

PC

PLATFORMA

Jedna rasa da vlada svima njima – gaming na PC-u podrazumijeva igranje na Windows operativnim sustavima, potpunu kontrolu nad igrama, predivne mogućnosti modificiranja istih, kukanje kad one nisu dobro optimizirane, ali i divljenje zadnjem kriku ultra-realistične vizualne prezentacije. Tko ne voli PC platformu, ne voli ni predigru prije seksa. A tko ne voli predigru, taj nije ni pravi igrač, kaže stara narodna.

PC Recenzije

RecenzijaThe Division 2: Warlords of New York

Zoran Žalac prije 4 dana

Najveće proširenje Divisiona 2 vraća nas u New York gdje se posao odvija po već odavno poznatom principu – pucaj da bi pucao još više.

RecenzijaBroken Lines

Pero Mlinar prije 6 dana

Broken Lines je pristupačna i dinamična igra koja daje alternativno viđenje Drugoga svjetskoga rata. U kombinaciji s dobrim mehanikama, ovo je naslov koji vrijedi odigrati.

RecenzijaStela

Pero Mlinar prije 1 tjedan

Vjerojatno ne postoji prikladnije vrijeme za odigrati naslov apokaliptične tematike. Stela je minimalistički platformer u kojemu svjedočite smrti jednog drevno-futurističkog svijeta.

PC Vijesti

Scum nastavlja dobivati ažuriranja unatoč potresu

Lovro Maroševac prije 2 sata

Domaći studio Gamespires poručio je svojim pratiteljima da oni nisu stradali u potresu koji je prije tjedan dana pogodio Zagreb, glavni grad Hrvatske.

Stiže nam strip po predlošku igre Horizon Zero Dawn

Lovro Maroševac prije 21 sat

Nakon vijesti da nam ova PlayStation 4 ekskluziva stiže na računala, stiže još jedna – Horizon Zero Dawn dobiva strip čija će radnja biti smještena unutar svijeta te igre.

Wastelanders update za Fallout 76 nakratko je odgođen zbog koronavirusa

Hrvoje Smoljić prije 2 dana

Fallout 76 pati od brojnih problema sam po sebi pa je definitivno zadnja igra na svijetu kojoj još treba i odgoda ažuriranja koje bi iste trebalo i popraviti.

PC Specijali

Zaigrali smo Phageborn – kartašku igru domaćeg studija Games Revolted

Filip Zorić 10.03.2020.

Najnovija hrvatska igra nedavno je osvanula na Steamu u fazi early accessa, a mi smo ju kao dežurni kartaši odlučili isprobati. Evo kakve smo dojmove iz nje izvukli.

Kako je nastao Crash Bandicoot?

Filip Zorić 18.01.2020.

Pogledajte našu malu priču o nastanku Crash Bandicoota, jednog od najpoznatijih likova gaminga za kojeg mnogi krivo misle da je lisica.

Najbolje igre desetljeća: #2: The Witcher 3: Wild Hunt

Zoran Žalac 31.12.2019.

S godinom na izmaku odbrojavamo deset najvažnijih igara koje su obilježile eru desetih godina 21. stoljeća.

PC Igre

The Division 2: Warlords of New York

Zoran Žalac prije 4 dana

Najveće proširenje Divisiona 2 vraća nas u New York gdje se posao odvija po već odavno poznatom principu – pucaj da bi pucao još više.

Deliver Us The Moon

Stjepan Fikter prije 5 dana

Znanstveno fantastična svemirska avantura u kojoj istražujemo misterij prijašnje lunarne misije uz pomoć robota ASE koji je jedino društvo u lunarnom prostranstvu.

Radio General

Stjepan Fikter prije 5 dana

Zapovijedajte jedinicama na terenu uz pomoć mikrofona, a odluke donosite na temelju verbalnih izvještaja s terena koji mogu biti zbunjujući i nepotpuni.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?