HCL.HR

PC

PLATFORMA

Jedna rasa da vlada svima njima – gaming na PC-u podrazumijeva igranje na Windows operativnim sustavima, potpunu kontrolu nad igrama, predivne mogućnosti modificiranja istih, kukanje kad one nisu dobro optimizirane, ali i divljenje zadnjem kriku ultra-realistične vizualne prezentacije. Tko ne voli PC platformu, ne voli ni predigru prije seksa. A tko ne voli predigru, taj nije ni pravi igrač, kaže stara narodna.

PC Recenzije

RecenzijaValkyrie Elysium

Hrvoje Smoljić prije 4 dana

Valkyrie Elysium označava povratak pomalo zaboravljenog serijala u punokrvnom akcijskom ruhu. Iako inspiraciju crpi iz velikana žanra, ima li dovoljno vlastitih ideja da pored njih bude uspješna?

RecenzijaThe Chant

Dominik Vadas prije 1 tjedan

The Chant je avantura koja je pokušala spojiti tematiku spiritualnosti i žanr horor igara. Je li taj spoj urodio nečim zanimljivim ili je sve ostalo tek na pokušaju?

RecenzijaWRC Generations

Lovro Maroševac prije 1 tjedan

Posljednjih tjedana vozili smo po svijetu u reli utrkama službene WRC igre. Generations je zadnja slamka iz serijala KT Racinga, no je li dostojan oproštaj od voljenih igara?

PC Vijesti

Portal RTX remaster dobio je datum izlaska

Zoran Žalac prije 16 sati

Vlasnici kultne igre Portal koji su ujedno i vlasnici Nvidijinih RTX grafičkih kartica uskoro će dobiti besplatnu nadogradnju igre s naprednijom prezentacijom.

Far Cryju 6 otkazale kočnice, ekspanzija Lost Between Worlds vodi nas u fragmentirane stvarnosti

Zoran Žalac prije 16 sati

Far Cry 6 će u novoj ekspanziji poći putem Doctora Strangea i njegovog multiverzuma ludila. Posjetit ćemo neke kristalne svjetove s Danijem Rojasom koji je umro, ali je živ.

Stari Warzone vratio se kao Warzone Caldera

Lovro Maroševac prije 20 sati

Nakon što je dva tjedna bio u privremenoj mirovini, originalni Warzone vratio se u pogon pod nešto promijenjenim imenom.

PC Specijali

EA SPORTS FIFA World Cup 2022 – Malo nas je, al’ nas nema!

Dominik Vadas 15.11.2022.

U FIFA23 stigao je besplatni DLC koji donosi licencirano nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru. Sudeći po viđenom, Electronic Arts FIFA serijalu odavno je pokazao crveni karton.

Zaigrali smo The Outlast Trials, evo prvih dojmova

Lovro Maroševac 02.11.2022.

Proteklog je tjedna na snazi bila zatvorena beta Outlast Trialsa, a mi smo se uspjeli provući ispred zaštitara Murkoff Corporationa kako bismo vidjeli kakve gadosti tamo obitavaju.

HCL preporučuje: Cultic – duhovni nasljednik kultnog Blooda

Stjepan Fikter 04.11.2022.

Tko je igrao Blood kasnih 90-ih godina dobit će fantastičnu dozu nostalgije kroz Cultic, a svi ostali imaju prilike doživjeti fenomenalno retro iskustvo napucavanja kultista.

PC Igre

Valkyrie Elysium

Zoran Žalac prije 4 dana

Valkyrie Elysium označava povratak pomalo zaboravljenog serijala u punokrvnom akcijskom ruhu.

The Chant

Zoran Žalac prije 1 tjedan

The Chant je ambiciozna horor avantura koju je najlakše opisati kao križanku Alana Wakea i pokvarenog tripa.

WRC Generations

Lovro Maroševac prije 1 tjedan

Zadnja generacija WRC-a pod KT Racingom donosi nove mehanike vožnje i hibridne motore po prvi puta u serijalu. Baterija iz motora morat će se pomno čuvati i koristiti na različitim stazama kako bi vozači dobili najbolje moguće vrijeme.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?