HCL.HR

PC

PLATFORMA

Jedna rasa da vlada svima njima – gaming na PC-u podrazumijeva igranje na Windows operativnim sustavima, potpunu kontrolu nad igrama, predivne mogućnosti modificiranja istih, kukanje kad one nisu dobro optimizirane, ali i divljenje zadnjem kriku ultra-realistične vizualne prezentacije. Tko ne voli PC platformu, ne voli ni predigru prije seksa. A tko ne voli predigru, taj nije ni pravi igrač, kaže stara narodna.

PC Recenzije

RecenzijaClassified: France ’44

Boris Koroušić prije 3 dana

Miks Commandosa i XCOM-a u igri zvanoj Classified: France ’44 trebao bi rezultirati zanimljivim strateškim iskustvom. Je li to slučaj – doznajte u našoj recenziji.

RecenzijaUltros

Matija Kodba prije 5 dana

Ultros je jedan od vizualno najintenzivnijih naslova s kojima ste se mogli susresti u posljednje vrijeme. Provjerite u recenziji što još ovu psihodeličnu metroidvaniju izdvaja od ostatka ponude.

RecenzijaHelldivers 2

Stjepan Fikter prije 4 dana

Širenje demokracije u Helldivers 2 postalo je još eksplozivnije nakon prebacivanja kamere s ptičje perspektive iza leđa svemirskih marinaca, a događaji na ratištu postali su još uzbudljiviji.

PC Vijesti

Novi Test Drive pokazao vožnju po prirodi, dalje od ceste

Zoran Žalac prije 3 dana

Većinski dio vožnje u igri Test Drive Unlimited Solar Crown odvijat će se po asfaltiranim prometnicama. No, potvrđeno je sada da aktivnosti ne završavaju kad siđete s ceste.

Control je doveden pod Remedyjevu kontrolu za 15,7 milijuna eura

Zoran Žalac prije 4 dana

Remedy Entertainment otkupio je prava na svoj serijal igara Control od izdavačke kuće 505 Games za 15,7 milijuna eura.

Horizon Zero Dawn – nikad ne vjeruj umjetnoj inteligenciji

Zoran Žalac prije 4 dana

Na današnji dan prije sedam godina PlayStation je dobio svoju najuspješniju novu igru zadnjeg desetljeća – akcijski RPG zvan Horizon Zero Dawn.

PC Specijali

Netko treba reći: A Plague Tale: Requiem ima puno značajniju priču nego The Last of Us

Zoran Žalac prije 6 dana

Često se može čuti kako je The Last of Us “najbolja priča ispričana u videoigrama”. Međutim, daleko emotivniju priču s boljom poveznicom u gameplayu ima slična igra A Plague Tale: Requiem.

HCL preporučuje: Warhammer 40,000: Rogue Trader – za Cara, za von Valancius dinastiju

Stjepan Fikter 20.01.2024.

Kreatori Pathfinder igara pripremili su još jedan hit jer Warhammer 40,000: Rogue Trader nije samo kvalitetna Warhammer 40K igra, nego i veoma zabavni RPG koji uspješno demonstrira sve ono loše unutar spomenutog svemira.

Zaigrali smo Skull & Bones, evo naših dojmova s prve plovidbe

Lovro Maroševac 17.01.2024.

Prošlog smo mjeseca plovili oceanima Skull & Bonesa i nakon velikog piratskog gostoprimstva, konačno vam donosimo naše prve dojmove igre koja uskoro izlazi.

PC Igre

Classified: France ’44

Lovro Maroševac prije 2 dana

Elitna postrojba vojnika nalazi se u Francuskoj kako bi se borila protiv nacista u danima prije jedne od najpoznatijih operacija u Drugom svjetskom ratu.

Helldivers 2

Stjepan Fikter prije 5 dana

Širenje demokracije u Helldivers 2 sad je iz trećeg lica što omogućuje nove elemente u gameplayu iako je i dalje prijateljska vatra cijelo vrijeme prisutna.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?