HCL.HR

PC

PLATFORMA

Jedna rasa da vlada svima njima – gaming na PC-u podrazumijeva igranje na Windows operativnim sustavima, potpunu kontrolu nad igrama, predivne mogućnosti modificiranja istih, kukanje kad one nisu dobro optimizirane, ali i divljenje zadnjem kriku ultra-realistične vizualne prezentacije. Tko ne voli PC platformu, ne voli ni predigru prije seksa. A tko ne voli predigru, taj nije ni pravi igrač, kaže stara narodna.

PC Recenzije

RecenzijaFarming Simulator 19

Zoran Žalac prije 4 dana

Obuli smo farmerske čizme, sjeli u traktor, digli poticaje i krenuli raditi za kruh sa sedam kora. Evo kako je to prošlo.

RecenzijaJust Cause 4

Hrvoje Smoljić prije 1 tjedan

Just Cause 4 nastavlja trend serijala u kojem ne propitkujemo činjenicu da nekoga oslobađamo bezobzirnom destrukcijom i totalnim kaosom.

RecenzijaDarksiders 3

Hrvoje Smoljić 30.11.2018.

Nakon šest godina pauze Darksiders 3 vraća svoj akcijski serijal u život u nikad izazovnijem ruhu uz neke sasvim nove uzore.

PC Vijesti

Mačevi odlaze iz Fortnitea tek što su nam rekli bok

Pero Mlinar prije 1 dan

Infinity Blade pokazao se prejakim za Fortnite iz čijega je battle royale svijeta maknut zbog problema s balansiranjem.

Nagli prekid podrške za Heroes of the Storm ostavio je profesionalce očajnima

Pero Mlinar prije 1 dan

Iako Heroes of the Storm nikad nije bio najpopularnija igra, veći je broj ljudi od njega svejedno živio. Najavljeni prekid podrške profesionalne scene ostavio ih je u situaciji gdje im je budućnost neizvjesna.

Ocijenite bi li Rocket League bio bolji da možete pucati kao Messi

Pero Mlinar prije 3 dana

Krivulje, vijuge i skretanja stvari su koje su bile na pameti dečkima koji su odlučili napraviti zanimljiv eksperiment o mogućnostima udaranja lopte u Rocket League.

PC Specijali

Može li i smije li Fortnite u 2018. biti „igra godine“?

Zoran Žalac 26.11.2018.

U 2018. godini svijet gaminga suočava se s interesantnim pitanjem: zaslužuju li igre nagradu samo u godini kada se isporuče na tržište?

Upoznajte Phageborn, hrvatski naslov koji bi mogao pomesti žanr kartaških videoigara

Zoran Žalac 19.11.2018.

Iznimno popularnom žanru kartaških videoigara iduće će se godine pridružiti jedan domaći naslov. Provjerite zašto Phageborn slovi za ozbiljnog inovatora u svijetu virtualnog kartanja.

Jesu li priče specifične za medij igara potonule nakon Bioshocka?

Pero Mlinar 12.09.2018.

Prošlo je više od deset godina od prvog Bioshocka, a proizvođači igara kao da još uvijek nisu naučili neke od lekcija koje je on očitao u tome kako dobro pričati priču. Na svu sreću, rješenje bi moglo biti vrlo blizu.

PC Igre

Super Meat Boy Forever

Zoran Žalac prije 7 dana

Nastavak izazovnog Super Meat Boya iz 2010. godine donosi nevjerojatnih 7200 razina koje će testirati spretnost i vještinu igrača.

Skater XL

Stjepan Fikter prije 1 tjedan

Skater XL trebao bi biti što je bio Skate na konzolama samo s još većom kontrolom i responzivnosti skejta kojeg ćemo imati pod nogama.

Conan Unconquered

Stjepan Fikter prije 1 tjedan

Slično kao u They Are Billions, u Conan Unconquered morat ćemo graditi utvrdu i braniti je od horde divljaka koji napadaju u valovima.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?